Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA VRATITI NOVAC

Malta: Hrvatica (36) osuđena jer je krala od tvrtke za koju je radila

novac, euro
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
22.07.2016.
u 16:31

Osim što je osuđena na uvjetnu kaznu, Kulja u roku od šest mjeseci mora vratiti cijeli ukradeni iznos

Hrvatica Petra Kulja (36) danas je na Malti osuđena na uvjetnu zatvorsku kaznu nakon što je priznala da je za 30 tisuća eura oštetila tvrtku u kojoj je radila.

Kulja je osuđena na uvjetnu zatvorsku kaznu od dvije godine, s rokom kušnje od četiri godine. Tvrtka Paperless Innovation Limited iz Slieme otpustila je Kulju nakon što su 2014. godine tijekom revizije otkrivene brojne razlike u knjigama, javlja Malta Independent.

Tužitelji su na sudu kazali kako je optužena surađivala s policijom te je izrazila želju da vrati ukradeni iznos. Osim što je osuđena na uvjetnu kaznu, Kulja u roku od šest mjeseci mora vratiti cijeli ukradeni iznos.

>> Kako je 'Soup Nazi' izveo najveću kartičnu prevaru: Uhićen je s Hrvaticom, a milijun je dolara zakopao

Komentara 7

DN
dnl812c
21:12 22.07.2016.

Biti ce da je to hdzeov ogranak na malti

BA
Banirat
19:09 22.07.2016.

Jel to najvaznije u vijesti da je Hrvatica jer se ne ocekuje da u Hrvata ima lopova. Smijesno

RM
rmd3
09:41 23.07.2016.

Eto kak se to radi i u manjoj drzavi od nas.A kod nas v eleizdaja politicara nije stavljena ni u krivicni zakon to se zove kod nas afera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije