Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novčana injekcija...

Mala općina Privlaka iz fondova EU povukla 140 tisuća eura

euri
pixsell
02.07.2013.
u 08:14

Nakon potpisivanja Memoranduma o razumijevanju za dodjelu sredstava, stvorili su se preduvjeti za pokretanje procedure javne nabave za projekt izgradnje ceste u Privlaci.

Nisu samo veliki gradovi i županije uspješne u povlaćenju novca iz fondova EU, pokazuje i općina Privlaka kod Vinkovaca koja je iz IPARD programa EU, mjera 301 Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture, dobila nešto manje od 140 tisuća eura.

Projekt je općini Privlaka izradila Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast, a nakon potpisivanja Memoranduma o razumijevanju za dodjelu sredstava, stvorili su se preduvjeti za pokretanje procedure javne nabave za projekt izgradnje ceste u Privlaci.

>>Hrvatska u EU: Kako uzeti milijarde eura iz proračuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije