Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Zadru

Majku izudarao kliještima, zamotao u madrac, odvukao u prizemlje pa oprao krv

Zadar ubojstvo
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
11.05.2015.
u 17:32

U priopćenju DORH-a stoji kako se "osnovano sumnja" da je sin majku prvo kliještima više puta udario u glavu dok je spavala.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 26-godišnjeg M. S. zbog sumnje da je u noći s četvrtka na petak u naselju Smiljevac ubio svoju 49-godišnju majku Mirjanu S.

U priopćenju DORH-a stoji kako se "osnovano sumnja" da je sin majku prvo kliještima više puta udario u glavu dok je spavala.

Tijelo zamotao u zračni gumeni madrac

Potom je njezino tijelo zamotano u zračni gumeni madrac odvukao u prostoriju u prizemlju zgrade.

Za kraj je u stanu oprao i uklonio tragove krvi.

"Osumnjičeniku je sudac istrage prema prijedlogu državnog odvjetnika odredio istražni zatvor", zaključuje se u priopćenju DORH-a. 

>>Sin ubio 49-godišnju majku

>>U Zadru pronađeno tijelo nestale 49-godišnjakinje?

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:57 11.05.2015.

...sin majku prvo kliještima više puta udario u glavu dok je spavala...Nema gore nego kad te košta života osoba koju si nosio pod srcem 9 mjeseci.

DU
Deleted user
04:32 12.05.2015.

Mene ne smetaju klima uređaji, mene smeta still i izbor riječi ovog novinara Bosanca. Izudarati nama Hrvatima zvuči kao zaudarati ... VL, dajte neka sve tekstove pregledavaju Hrvati iz Hrvatske, ovi iz BiH će nas za čas posrbiti ...

HY
Hygeia
21:07 11.05.2015.

Boze dragi koje strahote se tu dogadaju.Uz citanje, uzput promatram tu zgradu ,pa se pitam kako je to uopce dozvoljeno nakaraditi tu zgradu sa klima uredajima po balkonskoj ogradi.Uzas na sto to izgleda.Pa jel nema u HR neki zakon da to zabrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije