Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok na poslu

Majka na Twitteru objavila da prodaje sina, no ovome se ipak nije nadala

Alex McDaniel
Foto: Facebook
22.10.2017.
u 17:06

Alex McDaniel u šali je napisala kako prodaje trogodišnjeg sina za 12 dolara, no neki su je shvatili ozbiljno...

Da treba paziti što pišete na društvenim mrežama, uvjerila se majka po imenu Alex McDaniel iz američke savezne države Mississippi kada je na Twitteru objavila nešto zbog čega joj se na vratima pojavila socijalna služba.

Ona je, naime, na Twitteru prepričala zanimljiv događaj sa svojim sinom i uz to napisala: "Trogodišnjak na prodaju: 12 dolara ili najbolja ponuda".

Majka se, naravno, šalila, no među njezinim brojnim pratiteljima našao se netko tko je njezinu ''prodaju'' sina shvatio ozbiljno pa ju je prijavio američkoj Službi za zaštitu djece.

Nekoliko dana nakon tog statusa, na poslu su je posjetili socijalni radnici koji su je obavijestili kako će morati uzeti i njezina sina iz vrtića da razgovaraju s njim i provjere da nema opasnosti za njega.

S majkom su razgovarali na poslu, no morali su pretražiti i njihov dom da se uvjere kako nema namjeru prodati sina.

Srećom, nije završila na sudu zbog trgovine ljudima za što ju se teretilo već je odvjetnik uspio uvjeriti vlasti da odbace njezin slučaj.

Inače, ova majka radi kao novinarka i vjeruje kako ju je netko prijavio samo da bi joj se osvetio, a na Twitteru je prati više od 9 tisuća ljudi.

– Nemam dokaza da je to bio planirani napad na mene, ali svi znamo kako je to kada ste novinar – ili imate neprijatelje ili ne radite dobro svoj posao – zaključila je ona.

Komentara 11

Avatar comparator
comparator
18:35 22.10.2017.

Ja prodajem Večerni list za deset kuna !

Avatar kaznitelj
kaznitelj
08:30 23.10.2017.

Te društvene mreže su stvarno najveća boleština današnjice...pljuc

IL
ilijan
21:14 22.10.2017.

Glupača! Treba joj oduzeti djete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije