Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštićeni političar? I žrtva je zabranila djelatnicima bolnice da daju bilo kakve informacije

Mađarska policija taji Čačićevu nesreću

čačić
Antonio Bronić/VLM
18.01.2010.
u 19:15

Zanimljivo je i da mađarski mediji o Čačićevoj nesreći već danima nisu ništa objavili, a i ono što su dosad objavili identično je onome što je izišlo u našim medijima, čak i daleko manje od toga.

Iako već danima od glasnogovornika mađarske policije Györgyja Makule pokušavamo doznati nove informacije vezane za prometnu nesreću koju je 8. siječnja na autocesti za Budimpeštu skrivio šef HNS-a Radimir Čačić, a nakon koje je drugi dan umro jedan od troje putnika u škodi fabiji, 60-godišnji muškarac iz Vescesa kraj Budimpešte, danas smo dobili još jednu odbijenicu.

– Nažalost, u ovom trenutku nismo vam u mogućnosti dati više informacija vezanih uz taj slučaj – pisalo je u kratkom odgovoru na naš upit kojom je brzinom Čačić vozio stranački chrysler 300C kojim se zaletio u stražnji dio škode te je li teško stradala 82-godišnjakinja, majka 58-godišnje vozačice automobila, živa i nalazi li se i dalje na aparatima na odjelu intenzivne njege u županijskoj bolnici u Kaposvaru. Zanimljiv podatak iznio nam je jedan od naših izvora u Mađarskoj, djelatnik kaposvarske policije.

– Kći je zabranila svim djelatnicima bolnice koji su u kontaktu s njezinom majkom da daju bilo kakve informacije o njoj – rekao je naš izvor, koji, kao ni mnogi drugi, nije uspio saznati identitet stradale obitelji. Prema njegovim spoznajama, starica je živa, ali i dalje u vrlo kritičnom stanju.

Dodao je i kako se, prema njegovu mišljenju, u slučaju Čačić sigurno nešto želi zataškati jer je u najmanju ruku čudno da postoji tako malo informacija o nesreći koju je skrivio jedan od najpoznatijih hrvatskih političara.

Postavlja se pitanje imaju li vozačica automobila (58) i Radimir Čačić kakav dogovor jer kako drukčije objasniti činjenicu da ona inzistira na tome da se o nesreći u kojoj je izgubila muža, a majka joj je na samrti, ništa više ne može doznati.

Zanimljivo je i da mađarski mediji o Čačićevoj nesreći već danima nisu ništa objavili, a i ono što su dosad objavili identično je onome što je izišlo u našim medijima, čak i daleko manje od toga. Je li se Čačić dogovorio s obitelji žrtava o odšteti ili je riječ o nečem trećem, očito ćemo moći doznati jedino od Čačića, koji zasad šuti.

Komentara 7

AK
akil
21:01 18.01.2010.

Miriše na onu:\"Imaš novac,imaš pravdu\",a za gsp.Čačića znam da ima novac!

DO
dobravila
19:32 18.01.2010.

\" ...rekao je naš izvor ...\" Ne mogu smisliti Čačića , ali ovaj novinarski lešinar me podsjeća na one \" novinare \" koji su u Muenchenu , kada je pokojni Ivica Račan čuo da nema više spasa , željeli ućiuo da nema više spasa , željeli ući u njegov bubreg ! Sramota !!

OK
okokučnopišalo
11:12 19.01.2010.

mehmed, pročitaj si još jednom tvoj komentar pa češ vidjeti tko je glup! Šta si sve nadrobio nadam se da si pustio vodu na kraju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije