Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Za ljetovanje na Krku iznajmio kuću koja nije njegova

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
27.07.2017.
u 09:14

Muškarac (30) je iznajmio kuću od čovjeka s područja Ivanca i platio mu nekoliko tisuća kuna, no kada je došao na ljetovanje shvatio je da je žrtva prevare

Obitelj koja je uplatila nekoliko tisuća kuna za ljetovanje u kući na otoku Krku  vratila  se prvog  dana odmora kući jer se pokazalo da su žrtva prijevare.  Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 30-godišnjaka koji je s muškarcem s područja Ivanca tijekom ožujka ove godine dogovorio ljetovanje u njegovoj kući na otoku Krku, za što mu je 13. srpnja uplatio nekoliko tisuća kuna.

- Kad je nakon nekoliko dana s obitelji stigao na Krk, utvrdio je da ga je prijavljeni prevario, odnosno da  kuća nije njegova već je  u  vlasništvu druge osobe -  kažu u PU varaždinskoj. 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
11:38 27.07.2017.

novac se plaća na kraju ljetovanja a ne unaprijed. a onda ljetujte na crno....

Avatar Niškorist
Niškorist
13:28 27.07.2017.

Naivaca uvijek ima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije