Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U OBITELJI

Liječnik iz našičke bolnice nožem izbo suprugu!

osijek
Foto: Pixsell
1/5
23.01.2011.
u 12:11

Milan Burić (31) pokušao je ubiti ženu u zajedničkom stanu u kojem je bila i njihova 17-mjesečna kćerčica

Liječnik našičke bolnice Milan Burić (31) pokušao je ubiti suprugu (29) u njihovu stanu u Osijeku u kojem je u bila i njihova 17-mjesečna kćerčica! U subotu oko 17 sati supruzi su se prvo posvadili, a onda je Milan Burić uzeo kuhinjski nož i napao suprugu. Kako je izvijestila osječka policija ne navodeći njegov identitet, Burić je nožem ženu ubo u trbuh te četiri puta po desnoj ruci dok se ona pokušavala obraniti.

Teško ozlijeđena

Žena je teško ozlijeđena uspjela pobjeći pomahnitalu suprugu te je istrčala iz stana, a dok se spuštala niza stubište, tragove krvi ostavila je i po hodniku zgrade u Osijeku u kojoj stanuju. Njezino zapomaganje na hodniku čula je jedna od susjeda, koja ju je pustila u svoj stan te pozvala policiju i Hitnu pomoć. Milan je odmah uhićen, a 29-godišnja žena zbrinuta je u osječkoj bolnici i operirana. U napadu joj je ozlijeđena jetra i bubreg, a trenutačno je, na sreću, izvan životne opasnosti.

Protiv njezina supruga, koji je završio u pritvoru, policija će podići kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva te mu prijeti zatvorska kazna. Inače, o njemu su mediji već pisali još prije godinu dana kada se žalio na ravnatelja osječke bolnice jer ondje nije dobio specijalizaciju. Optuživao je tada ravnatelja KBC-a Osijek dr. Željka Vranješa da je sam sazvao svoju komisiju koja je odbila njegovu specijalizaciju. U bolnici su tada rekli da je zadovoljio bodovne kriterije, ali da su liječnici iz komisije nakon razgovora procijenili kako ne bi bio dobar za njihov odjel.

Posljednjih mjeseci zaposlen je u Općoj županijskoj bolnici Našice. Ondje pak nisu htjeli komentirati ovaj slučaj.

Nije dosad prijavljivan

Inače, u zgradi u kojoj Burićevi stanuju žive većinom studenti, no nitko od stanara koje smo ondje zatekli nije čuo što se događa. Milan Burić do sada nikada nije bio prijavljivan za obiteljsko nasilje. Prijatelji kažu kako su se Burićevi znali posvaditi, ali da se nikada, prema njihovim spoznajama, nisu fizički obračunavali.

Komentara 180

FL
flok
13:47 23.01.2011.

@baš i što sad? ja bi trebao biti nešto odgovoran što je on bio njezin osobni izbor, ja joj ga nisam birao, niti njoj, niti ijednoj drugoj dakle, kako je prostrla, tako je i legla, i ona i on boli me k.... i za nju i za njega

KO
korisnicax
20:24 23.01.2011.

@ flok: čak i da je zla, to još ne znači da je netko time dobio dozvolu za davljenje. od zle žene ili zlog muža se rastaneš. pogotovo ako si muškarac pa je malo vjerojatno da će te žena prebitii ako kažeš da odlaziš.

FL
flok
15:45 23.01.2011.

@slavonija ma i da me rođena kćer sutra ne posluša i ode bez mog blagoslova za \"frajera\", ne nebi mi je bilo žao, slušaj ako hoćeš, ako nećeš, tko ti kriv poslije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije