Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
socijalno ugroženi

Lalovac: Više od 10.000 građana trebalo bi dobiti otpis dugova

Boris Lalovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.09.2014.
u 14:57

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačič će vrlo brzo izaći s kriterijima, ali svakako ćemo pokušati obuhvatiti veći broj građana, pojasnio je Lalovac nakon sjednice Vlade.

Ministar financija Boris Lalovac kazao je danas da očekuje kako će država bankama i telekomima predložiti otpis dugova za više od 10.000 socijalno ugroženih građana. Ako tvrtke na to ne pristanu, ići će se na zakonski moratorij na ovrhe, najavljuje Lalovac, javljaju 24sata.

- Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić će vrlo brzo izaći s kriterijima, ali svakako ćemo pokušati obuhvatiti veći broj građana - pojasnio je Lalovac nakon sjednice Vlade.

>>Oprost duga samo onima koji su pod ovrhom dulje od godine

>>'U oprost dugova ne ulaze oni koji igraju nepošteno'

Komentara 5

DO
downunder
15:25 18.09.2014.

Neće banke ni telekomi ništa otpisat nego će to natovarit na leđa urednih platiša. Usput zanima me da li su za "genijalce" iz vlade socijalno ugroženi i oni koji ne vraćaju krediti za auto i sl.

OB
Objektivno...
15:10 18.09.2014.

Baš me zanima koliko socijalnih slučajeva ima u ravnoj i pobočnoj liniji i tazbini političara i sudaca? Tu ne računam one koji nisu "dobri" sa svojim moćnim rođacima. Pa i učiteljice njihove djece uglavnom nemaju problema za njihova mandata...

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:22 18.09.2014.

Dobra fotografija Lalovca! A ovih 10 000 su sigurno provjereni kadar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije