Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJEN

Laburisti suspendirali člana koji je nasrnuo na katoličku aktivisticu

Neven Kovačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
23.09.2014.
u 12:42

U obrazloženju se navodi da je Neven Kovačić svojim neprimjerenim ponašanjem počinio najtežu povredu etičkog kodeksa

Hrvatski laburisti suspendirali su svog člana Nevena Kovačića zbog fizičkog napada na katoličku aktivisticu Ružicu Ćavar. Odluku o suspenziji donijela je potpredsjednica stranke Nansi Tireli na osnovi etičkog kodeksa stranke.

U obrazloženju se navodi da je Neven Kovačić svojim neprimjerenim ponašanjem u subotu za vrijeme održavanja prosvjeda "Raskinimo Vatikanske ugovore" održanog na Cvjetnom trgu u Zagrebu počinio najtežu povredu etičkog kodeksa.

"Neven Kovačić za vrijeme održavanja spomenutog skupa nasrnuo je na građanku i nanio joj fizičke ozljede, čime je demonstrirao nasilno ponašanje i vrijeđao građanku na vjerskoj osnovi, čime je počinio diskriminaciju na javan način", priopćili su danas iz Hrvatskih laburista.

Tireli je Sudu časti predložila da donese odluku o Kovačićevu isključenju iz stranke.

>> Nijedna vlast neće raskinuti ugovore sa Svetom Stolicom

Komentara 54

CO
coolman
12:51 23.09.2014.

A šta je sa pravom kaznom, onom sudskom?! Vjerovatno će i siledžija i žrtva biti kažnjeni zbog narušavanja javnog reda i mira! Svi smo mi krivi drugovi!

DU
Deleted user
13:02 23.09.2014.

Dokle ćemo mi u hrvatskoj trpjeti nasilje boljševika i komunističkih razbojnika ?

Avatar serafina
serafina
12:59 23.09.2014.

Klonimo se agencije dotičnog jer kao katolici mogli bi završiti u bolnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije