Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KWIZARD KVIZ

Kutak za ponavljanje gradiva prvog polugodišta: Riješite kvizove koje školarci rješavaju kao od šale

Rijeka: Prezentacija Polydron setova koje je Grad Rijeka osigurao za svih 25 škola
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
09.01.2023.
u 15:33

Krenite već danas na putovanje kroz znanje i posjetite Kwizard te pronađite svoj kutak za ponavljanje gradiva gdje možete testirati znanje sa svojim školarcima

Riješite zabavne kvizove i provjerite koliko se sjećate gradiva iz osnovne škole. Pitanja su napravljena na temelju lekcija iz aktualnih školskih udžbenika. Dok vi ispisujete povijest svojim znanjem, vaši školarci uz vas mogu učiti i ponavljati gradivo prvog polugodišta. Kvizove možete pronaći bez kompasa i to jednim klikom na Kwizard– platformu za online učenje i provjeru znanja.

Pitanja su vam prelagana? Izazovite prijatelje, obitelj, svoje školarce ili roditelje. Ako vam je znanje i dalje vrh, posjetite Kwizardov kutak za ponavljanje gradiva. Ne obećavaju brda i doline, nego vas čeka more zanimljivih pitanja i ocean znanja.

Krenite već danas na putovanje kroz znanje i posjetite Kwizard te pronađite svoj kutak za ponavljanje gradiva gdje možete testirati znanje sa svojim školarcima. Ako se između vas i Kwizarda stvorila kemija, posjetite nas i testirajte znanje sa svojim školarcima. Molekule su posložene, čekamo vašu reakciju!

Kviz za 5.razred

Kviz za 6.

Kviz za 7.

Kviz za 8.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije