Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Žele priznanje drugih: Ovi horoskopski znakovi najviše vole primati komplimente!

shutterstock
05.01.2023.
u 06:00

Oni uživaju primati priznanja i ponašat će se na najdivnije načine da ih dobiju.

Osjećamo se dobro i sigurni smo u to kako se ponašamo kada primamo komplimente. Međutim, neki znakovi horoskopa vole komplimente i pohvale te će se ponašati na određeni način kako bi dobili prihvaćanje drugih u obliku pozitivnih komentara. Oni uživaju primati te pohvale jer im dižu ego. Zapravo, ti ljudi povezuju pohvale sa svojim osjećajem sebe, a čak idu toliko daleko da traže komplimente kako bi poboljšali svoj ugled, kako piše Pink villa.

Ovan
Ovan pokazuje svoje vještine i snagu kako bi im drugi mogli dati kompliment, iako to možda ne izgovaraju naglas. Obožavaju ljubav i žude za ljudskom pažnjom. Oni uživaju primati priznanja i ponašat će se na najdivnije načine da ih dobiju. Ako ih netko pohvali, mogli bi pomisliti da su dobili na lutriji i osjećati se bolje.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Rak
Ova nježna srca cijene laskanje. Rakovi se mogu s vremena na vrijeme osjećati pomalo nesvjesno, ali sve što im je potrebno jest da se njihov trud vidi. Dakle, oni zapravo cvjetaju na komplimentima od drugih ljudi. Da bi se osjećali zaslužnima, potrebna im je pohvala i divljenje.

Lav
Oni samo brinu o pohvalama koje ste im spremni dati. Prvenstveno žele da njihovo povjerenje bude priznato i cijenjeno. Ovi hrabri pojedinci traže priznanje i pohvalu kako bi povećali svoj ponos. Afirmacije jako uzbuđuju Lavove budući da utječu na njihovu sliku o sebi.

Vaga
Iako zapravo ne žele biti u središtu pozornosti, Vage se ponašaju na način koji im prirodno privlači komplimente. Primanje pohvala čini da se osjećaju divno, poboljšava im samopouzdanje i gradi njihov stav jer im omogućuje da zamijete dobre stvari koje se oko njih događaju i ponašaju se na određeni način.

Vole luksuzan život: Ovi horoskopski znakovi su najveći materijalisti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije