Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAKRIO GA U GARAŽU

Kupio ukradeno vozilo, rastavio ga na dijelove i ponudio na prodaju

Policija
Jurica Galoić/PIXSELL
08.07.2019.
u 11:06

Inače, vozilo je kupio od njemu poznate osobe, no ne želi policiji otkrili njezin identitet.

Kaznenu prijavu "zaradio" je 54-godišnjak s varaždinskog područja koji je na dijelove rastavio ukradeni automobil. Policijska uprava varaždinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom koji je 28. travnja u Jalkovcu kupio osobno vozilo u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Francuskoj.

Vozilo je bilo ukradeno, no o tome nije obavijestio policiju, već ga je sakrio u garažu, rastavio u dijelove i uništio registracijsku oznaku te kompletnu šasiju kako se ne bi moglo identificirati, a rastavljene dijelove je ponudio na prodaju.

Inače, vozilo je kupio od njemu poznate osobe, no ne želi policiji otkrili njezin identitet. - Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo prikrivanja - kažu u PU varaždinskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

UM
Umjereni
11:17 08.07.2019.

Samo za kazneno djelo prikrivanja? Ako je znao da je vozilo ukradeno, a znao je, onda je sudjelovao i u krađi i u uništavanju tuđe imovine. Ovako će sve ostati na relativno benignijem kaznenom djelu koje će završiti uvjetnom osudom.

AE
aerosoul
19:18 08.07.2019.

Drzo ljestve ili krao , nekad se za vrijeme policije to tretiralo na isti nacin, sa pendrekom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije