Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Krvoproliće u Njemačkoj: Policija pronašla četiri mrtva tijela na raznim lokacijama u gradu

Specialists detonate a bomb from World War II in Berlin
Foto: MICHELE TANTUSSI/REUTERS
1/2
12.11.2022.
u 09:06

Odmah je pokrenuta potraga za počiniteljem, no ona je bila bezuspješna.

U Njemačkoj se dogodio nesvakidašnji zločin. Policija je u petak na raznim lokacijama u Weilheimu u Bavarskoj pronašla četiri mrtva tijela. Prvi rezultati istrage pokazuju da su svi povezani rodbinskim vezama, a među mrtvima navodno je i počinitelj.

Policija u suradnji s Državnim odvjetništvom pokušava doći do saznanja što je prethodilo šokantnom zločinu.

– Nakon nasilnog zločina u kojem su život izgubile četiri osobe u Weilheimu u Bavarskoj, vlasti još uvijek istražuju pozadinu zločina. Vjeruje se kako je 59-godišnjak u petak poslijepodne ubio dvije 57-godišnjakinje i 60-godišnjaka, a zatim se ubio. Sve četiri osobe bile su u međusobnom srodstvu, rekao je glasnogovornik policije, piše Fenix-magazin.

Prva žrtva pronađena u središtu grada

Policija je prvo pronašla 60-godišnjaka beživotnog u vrtu stambene zgrade u središtu Weilheima. Naime, svjedok je tamo otkrio muškarca i obavijestio policiju i hitnu pomoć oko 16:10. Iako su ga pokušavali oživjeti, nisu uspjeli i muškarac je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu. Odmah je pokrenuta potraga za počiniteljem, no ona je bila bezuspješna.

Par sati kasnije, prolaznik je oko 19:15 pronašao tijelo beživotne osobe na klupi u parku u sasvim drugom dijelu Weilheima. Riječ je o 59-godišnjak koji je već bio mrtav kad je stigla hitna pomoć. Na njegovom imanju, policija je pronašla beživotna tijela dvije žene, a liječnik je mogao samo konstatirati smrt dvije 57-godišnjakinje.

– Prema prvim saznanjima kriminalističkog istraživanja može se pretpostaviti da je 59-godišnjak najprije ubio dvije žene i 60-godišnjaka, a potom i sebe, priopćila je policija.

Istrage provode kriminalistička policija Weilheima i ured javnog tužitelja u Münchenu II. U ovom trenutku, policija nije objavila detalje o žrtvama, kao ni u kakvom su točno srodstvu.

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:06 17.10.2023.

Pokrenuta potraga za nekim tko se ubio??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije