Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka s Korza

"Krvniku Vukovara amnestija - umrite od stida..."

marin02
Goran Kovačić/PIXSELL
09.12.2010.
u 13:54

Ovo je poruka koju je danas s riječkog Korza odaslao Marin Miočić Stošić uime udruge Vox, kao reakciju na smanjenje kazne Veselinu Šljivančaninu za masakr u Vukovaru

“Krvniku Vukovara amnestija - umrite od stida haaške marionete i eurobezdušnici”, poruka je koju je danas s riječkog Korza odaslao Marin Miočić Stošić uime udruge Vox, kao reakciju na smanjenje kazne Veselinu Šljivančaninu, majoru KOS-a, za masakr u Vukovaru. Njemu je tako, odlukom Haaškog suda, kazna zatvora smanjena sa 17 na 10 godina i skinuta odgovornost za ubojstvo 194 vukovarska ranjenika. Unatoč nastojanju poznatoga riječkog buntovnika protiv svih nepravdi, reakcija Riječana je izostala. M. Miočiću Stišiću pridružila se tek nekolicina građana. Nakon paljenja svijeća za žrtve Vukovara na Korzu ispred Radio Rijeke, M. Miočić Stošić svijeću je prenio i do kamena Vox populi na Koblerovu trgu.

Ključne riječi

Komentara 1

PG
praseca gripa
23:28 19.12.2010.

Hvala ti Boze da se netko pametan oglasio! Sto cekaju politicari? Zasto ne rade svoj posao? Oni valjda cekaju \"Europu\" da im rece sto im je ne ciniti,tj. da se sto prije navale na njezine jasle gdje ce bit postedjeni posla i odgovornosti. Kako ce se ta bagra grdno prevariti,a i narod koji ih je birao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije