Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U PROMETU

Kraj produženog vikenda: Pojačan promet na cestama u smjeru unutrašnjosti

Foto: HAK
1/3
25.06.2023.
u 22:45

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila)

Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti te na pojedinim graničnim prijelazima i trajektnim lukama i pristaništima prema kopnu, izvijestio je u nedjelju navečer Hrvatski autoklub. Promet je pojačan na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici te na otoku Krku i Jadranskoj magistrali.

Zbog prometne nesreće na A1 između čvorova Bosiljevo II i Bosiljevo I u smjeru Zagreba vozi se usporeno. Između čvora Bosiljevo II i naplate Lučko u smjeru Zagreba vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje. Pred naplatnim postajama Lučko i Demerje nema dužih čekanja.

Na A3 Bregana - Lipovac pojačan je promet u smjeru Bregane, a usporeno se vozi u zoni radova između čvora Križ i naplate Zagreb istok. Na Krčkom mostu u smjeru kopna kolona je od Njivica do rotora Šmrika. Na D1 Zagreb-Karlovac-Knin pojačan promet je u smjeru Zagreba, kolona je između Draganića i Jastrebarskog.

VEZANI ČLANCI:

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Pojačan je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Tovarnik (ulaz 4 sata), Županja (ulaz 1:30 sati), Svilaj (ulaz 45 min), Jasenovac (ulaz 1:30 sat, izlaz 30 min) i Slavonski Šamac (ulaz 2 sata).

Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima Bajakovo, Stara Gradiška, Dvor, Županja (ulaz 30 min), Maljevac (ulaz 20 min), Vinjani Donji, Jasenovac (ulaz 1,30 sat, izlaz 30 min) i Karasovići.

VIDEO Vozio krivim smjerom dok nije naletio kamion: 'Ovo je direkt za ludnicu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije