Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEVIZIJSKO SUČELJAVANJE

Kovač objasnio zašto je napao predsjednicu zbog bilježnice: 'Kao profesor sam alergičan na prevarante'

Dejan Kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
18.12.2019.
u 11:45

- Vjerujem da je svatko dao sve od sebe u tom sučeljavanju i lako je sada biti general poslije bitke. Ali ovo nije bilo gledljivo, čak i za mene koji sam bio sudionik.- kazao je Kovač

Predsjednički kandidat Dejan Kovač objavio je na Facebooku svoju ispriku gledateljima televizijskog sučeljavanja predsjedničkih kandidata i istaknuo kako je to bilo negledljivo. Osvrnuo se i na bilježnicu koju je imala aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te se zapitao ako nemate kognitivni kapacitet da 2,5 sata pamtite i dajete odgovore na repliku - kako planirate voditi Republiku Hrvatsku.

Status prenosimo u cijelosti. 

- Isprike svih hrvatskim građanima u ime cijelog sučeljavanja - ovo je bilo negledljivo! Lako je imati život kad ti ga SDP i HDZ skriptiraju!  Na globalnom tržištu tog zlatnog kavez zaštite nema... Vjerujte mi..

Dejan Kovač
1/4

Vjerujem da je svatko dao sve od sebe u tom sučeljavanju i lako je sada biti general poslije bitke. Ali ovo nije bilo gledljivo, čak i za mene koji sam bio sudionik. Odgovarati na isto pitanje nakon što je 10 kandidata već odgovorilo je vjerujem bilo i patnja za slušati, a još teže reći nešto drugačije na binarni tip pitanja iz prošlosti.

Tko god je imao što pametnije za reći je na ovaj način bio neutraliziran da predstavi svoj program i potencijalna rješenja. Mediji su isto dio naše demokracije i njih ćemo morati mijenjati na način da fokus javne rasprave prebacimo sa pitanja prošlosti na izazove budućnosti, te posbeno da radimo na njihovoj, objektivnosti i NEPRISTRANOSTI. Ono što vi možete najbolje napraviti je da u nedjelju izađete na izbore i odradite svoju građansku dužnost.

Vezano uz bilježnice, kao profesor sam alergičan na prevarante. Je li radimo naciju prepisivača ili osobe koje trebaju biti konkurentne u modernom gospodarstvu 21. stoljeća? Ako vi nemate kognitivni kapacitet da 2,5 sata pamtite i dajete odgovore na repliku - kako planirate voditi Republiku Hrvatsku? - istaknuo je Kovač. 

 

Podsjećamo, u dvoipolsatnom sučeljavanju na HRT-u sudjelovali su Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Dario Juričan, Katarina Peović, Dalija Orešković, Ivan Pernar, Dejan Kovač, Anto Đapić i Nedjeljko Babić.

VIDEO: Dejan Kovač u studiju Večernjeg lista: Milanović je trebao glumiti frajera kad je bio premijer

 

 

 

Komentara 38

MS
mala_sova
12:08 18.12.2019.

Lik koji se potpisao na znanstveni rad u kojem je povezao učestalost davanja imena Ante djeci s lokacijama talijanskih logora u 2. svjetskom ratu i srpskih logora u Domovinskom ratu bi u svakoj normalnoj državi završio na 4 godine gradnje nasipa s preodgojem palicama.

RO
Rope22
12:10 18.12.2019.

Ja sam alergičan na bolesnike koji za ime Ante tvrde da je Ustaško.

Avatar nisam..robot
nisam..robot
15:07 18.12.2019.

Ovaj svojom nekulturnom bahatoscu jako zaudara na Milanceta 2.0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije