Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ažuriranje

Korisnici Facebooka bijesni: 'Molimo vas ispravite ovaj prokleti gumb'

FILE PHOTO: Woman holds smartphone with Facebook logo in front of a displayed Facebook's new rebrand logo Meta in this illustration picture
DADO RUVIC/REUTERS
10.11.2023.
u 11:59

Komentari nezadovoljnih korisnika su sljedeći: "Molim te riješi prokleti gumb za povratak jer me izluđuje!", "Hej @facebook popravite gumb za natrag na Facebook aplikaciji na androidu. Ovo je suludo!"

Nedavno ažuriranje mobilne aplikacije Facebook za softver Android izazvalo je negodovanje među korisnicima jer je novo izdanje softvera onemogućilo rad gumba za povratak koji je korisnicima bio važan za lakše pregledavanje objava.

Međutim, iz nepoznatog razloga, gumb je odjednom prestao raditi što je korisnike Facebooka natjeralo umjesto Facebook opcije, koriste strelicu za povratak na vrhu ekrana. Iako se čini kao mala greška u ažuriranju, mnogi korisnici su bijesni te je nazivaju 'groteskno neintuitivnom', prenosi britanski Mirror.

Komentari nezadovoljnih korisnika su sljedeći: "Molim te riješi prokleti gumb za povratak jer me izluđuje!", "Hej @facebook popravite gumb za natrag na Facebook aplikaciji na androidu. Ovo je suludo!", "Vratite nam naš gumb za povratak @facebook pls pls,". I dalje nije poznato radi li se o trenutnom kvaru ili je Facebook trajno onemogućio ovu opciju.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Pogledajte kako se povlači Coca Cola iz trgovina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije