Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li dobili poruku?

Promjena došla do Hrvatske: Meta uvela pretplatu za Facebook i Instagram

FILE PHOTO: Facebook's new rebrand logo Meta is seen on smartphone in this illustration picture
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
07.11.2023.
u 22:59

Korisnici i dalje mogu besplatno koristiti društvene mreže Facebook i Instagram bez ikakvih promjena, no za one koji žele se uvodi mogućnost plaćanja pretplate kako bi se izbjegli oglasi

Kako je ranije najavljivano, čini se da Meta uvodi pretplatu za najpopularnije društvene mreže, nakon što je isto već učinio Elon Musk s nekadašnjim Twitterom, današnjim X-om.

"Mijenjaju se zakoni u vašoj regiji, pa predstavljamo novi odabir u vezi s načinom na koji vaše informacije upotrebljavamo za oglase. Prije potvrde odabira saznat ćete više o tome kako svaka mogućnost utječe na vas", piše na društvenoj mreži, prenosi Index.

Korisnici i dalje mogu besplatno koristiti društvene mreže Facebook i Instagram bez ikakvih promjena, no za one koji žele se uvodi mogućnost plaćanja pretplate kako bi se izbjegli oglasi.

"Pretplatite se za upotrebu svojih korisničkih računa za Facebook i Instagram bez oglasa, počevši od 12.99 € mjesečno (uključujući primjenjive poreze). Vaše informacije neće se upotrebljavati za oglase", navode u poruci.

VIDEO Pitali smo Riječane boje li se trovanja pićem

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:47 09.11.2023.

Zna li netko, ako idem na besplatno (o plaćanju ni u ludilu ne pomišljam) hoće li mi reklame češće skakati nego sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije