Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO DJELO

Pogledajte zašto je oduševio ovaj mladi konobar!

Mike Quinn
Foto: Facebook
1/2
25.01.2017.
u 14:34

"Odmah sam joj se svidio, pa sam učinio što sam mogao da Katie olakšam ručak"

Mladi britanski konobar oduševio je mnoge nakon što je pripazio na dvogodišnju djevojčicu kako bi njezina majka mogla družiti s prijateljicama.

Kako piše Metro, majka Katie Donaldson na Facebooku je objasnila koliko joj je 27-godišnji Mark Quinn pomogao u restoranu u Manchesteru, a malena Pixie još uvijek ga naziva "prekrasnim čovjekom". Mark joj je donio bojice, sok i sitno izrezanu pizzu, provjeravao je svakih 10 minuta i s njom pojeo sladoled.

Mark kaže da je inače posebno ljubazan prema kupcima i dobar s djecom.

- Ali bilo je nešto posebno s Pixie što se povezalo sa mnom, odmah sam joj se svidio, pa sam učinio što sam mogao da Katie olakšam ručak - rekao je Mark.

Katie je rekla kako je objavila ovu priču na Facebooku jer ljudi poput Marka trebaju biti prepoznati za svoja dobra djela.

- U svijetu ima previše negativnosti - rekla je.

 

>> 5 stvari koje nikada ne biste smjeli reći konobarima (ali to svejedno radite...)

>> Konobar se sjajno snašao kada je shvatio da je muškarac djevojci podmetnuo drogu za silovanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije