Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽARKO PUHOVSKI:

'Kolindi Grabar Kitarović još nije jasno koje su ovlasti predsjednika'

Žarko Puhovski
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
11.11.2014.
u 19:16

Milan Kujundžić: Jako mi je drago da je gospođa Grabar Kitarović u svoj program uvrstila više ideja koje ja iznosim zadnjih godinu dana

Politički analitičar Žarko Puhovski komentirao je predstavljanje programa HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović.

– Kolindi Grabar Kitarović još nije jasno koje su ovlasti predsjednika. Previše govori o ekonomiji, a uopće nije govorila o decentralizaciji. Ono što je dobro jest da nije uzela ništa od svađalačke retorike svog šefa. Ima pomirljiv ton. Hoće naglasiti da će imati više inicijative od Josipovića, no nije jasno rekla u kojoj su mjeri njene ovlasti vezane za to. I dalje napada Josipovića, a ne Kujundžića, što je dokaz da ni sama ne misli da može pobijediti u prvom krugu. Vidjet ćemo kako će kampanja dalje ići. Ona i Kujundžić morat će se sukobiti – rekao je Puhovski.

Program je komentirao i predsjednički kandidat Milan Kujundžić.

– Nije važno tko je kada rekao, važan je sadržaj, misli i ideje. Zato mi je jako drago da je gospođa Grabar Kitarović u svoj program uvrstila više ideja koje ja iznosim zadnjih godinu dana. To me istinski raduje. Međutim, programa su se Hrvati nagledali, počevši od 50-ih godina prošlog stoljeća, petoljetke, jamstvenih kartica, Plana 21... Nažalost svi su neslavno završili, a cijenu plaća hrvatski narod. Dakle, nadasve su potrebni ljudi koji mogu program provesti u život, koji ne polažu račun ni partijskim kastama ni centrima moći – rekao je Kujundžić.

>> Josipović o programu Grabar Kitarović: 'Ne može, ne zna i neće'

>> Bliski Josipovićev prijatelj na predstavljanju programa Kolinde Grabar Kitarović

Komentara 216

Avatar Django
Django
19:59 11.11.2014.

Oooo, javio se i doktor sveukupnih znanosti i stao na branik crvene Hrvatske! Biti će da je dogorjelo do noktiju. U jednom doduše ima pravo, gospođa Grabar- Kitarović će se doista sučeliti sa gospodinom Kujundžićem. U drugom krugu!!

Avatar tajar
tajar
19:40 11.11.2014.

Nije sad pitanje jesu li gospođi Grabar Kitarović jasne ovlasti predsjednika, već jesu li one jasne Ivi Josipoviću!

GO
Gomila
19:43 11.11.2014.

idi puhat u makedoniju ovo je Hrvatska dosta nam je da nam vas ide te odakle ste stigli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije