Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Samo u Kini: Neboder od 39 katova na online aukciji

Neboder i okolni teren ponudit će se, stoga, na dražbi 2. siječnja na glavnoj kineskoj trgovačkoj stranici on line  - Taobao, glavnoj plaformi lokalnog lidera za e-trgovinu Alibabe, "kineskog eBaya"
26. prosinca 2017. u 10:23 1 komentara 697 prikaza
Alibaba
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Ako trebate neboder, jedan takav od 39 katova uskoro će se ponuditi na internetskoj dražbi kineskog pravosuđa s početnom cijenom od 553 milijuna juana (71 milijuna eura).

Interijer najskupljeg doma, dvorac Francuskoj rastrošni 31-godišnjak Za remek djelo dao 450 milijuna dolara, a sada je otkriveno da je i vlasnik najskuplje kuće na svijetu

Zgrada visoka 156 metara, površine 76.000 m2, nalazi se u gradu Taiyuanu, u pokrajini Shanxi, na sjeveru zemlje.

Gradilište je otvoreno 2006. ali je zaustavljeno 2010. zbog nedostatka sredstava nakon što su grubi radovi dovršeni. Hotel koji se u neboderu trebao nalaziti nikada nije otvorio vrata, po sudu u Shanxiju koji citira novinska agencija Xinhua.

Neboder i okolni teren ponudit će se, stoga, na dražbi 2. siječnja na glavnoj kineskoj trgovačkoj stranici on line  - Taobao, glavnoj plaformi lokalnog lidera za e-trgovinu Alibabe, "kineskog eBaya".

Sud je objavio fotografije njegovog parkinga u podzemlju, slabo osvijetljenog, te prašnjavih katova gdje je nabacan građevinski materijal.

U studenom je sud u pokrajini Zhejiang ponudio zgradu od 28 katova na dražbi za 218 milijuna juana. Nitko nije dao ponudu.

Kina Nostradamus s Balkana Baba Vanga predvidjela dva događaja u 2018. koja će promijeniti svijet Leonardo da Vinci - Isus Krist Nevjerojatan iznos Ova slika genija prodana je za rekordnih 450,3 milijuna dolara! iPhone X Propust? Apple u Kini suočen s neobičnim problemom, optužuju ih za rasizam

 

TARIK ČESTITAO
Odustao na pitanju za pola milijuna kuna: Biste li vi znali odgovor?
Borba protiv raka
BORBA ZA ZDRAVLJE
Čak 90% dijagnosticiranih s rakom pluća u Hrvatskoj umire jer se otkriva prekasno