Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA, SITNICA!

Samo u Kini: Neboder od 39 katova na online aukciji

Alibaba
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
26.12.2017.
u 10:23

Neboder i okolni teren ponudit će se, stoga, na dražbi 2. siječnja na glavnoj kineskoj trgovačkoj stranici on line  - Taobao, glavnoj plaformi lokalnog lidera za e-trgovinu Alibabe, "kineskog eBaya"

Ako trebate neboder, jedan takav od 39 katova uskoro će se ponuditi na internetskoj dražbi kineskog pravosuđa s početnom cijenom od 553 milijuna juana (71 milijuna eura).

Zgrada visoka 156 metara, površine 76.000 m2, nalazi se u gradu Taiyuanu, u pokrajini Shanxi, na sjeveru zemlje.

Gradilište je otvoreno 2006. ali je zaustavljeno 2010. zbog nedostatka sredstava nakon što su grubi radovi dovršeni. Hotel koji se u neboderu trebao nalaziti nikada nije otvorio vrata, po sudu u Shanxiju koji citira novinska agencija Xinhua.

Neboder i okolni teren ponudit će se, stoga, na dražbi 2. siječnja na glavnoj kineskoj trgovačkoj stranici on line  - Taobao, glavnoj plaformi lokalnog lidera za e-trgovinu Alibabe, "kineskog eBaya".

Sud je objavio fotografije njegovog parkinga u podzemlju, slabo osvijetljenog, te prašnjavih katova gdje je nabacan građevinski materijal.

U studenom je sud u pokrajini Zhejiang ponudio zgradu od 28 katova na dražbi za 218 milijuna juana. Nitko nije dao ponudu.

 

Komentara 1

GE
geez
14:21 26.12.2017.

dajte upute, VL. gdje dostaviti ponude?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije