Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostradamus s Balkana

Baba Vanga predvidjela dva događaja u 2018. koja će promijeniti svijet

Kina
Reuters/PIXSELL
24.12.2017.
u 16:25

Njezini sljedbenici vjeruju da je predvidjela napade 11. rujna u New Yorku, uspon Islamske države, tsunami u Indoneziji, pa i Brexit..

Baba Vanga, ili kako je nazivaju 'Nostradamus s Balkana' predvidjela je brojne događaje. Preminula je 1996. godine u 85 godini života

Oni koji vjeruju u njena proročanstva tvrde da je točno predvidjela napade 11. rujna u New Yorku, uspon Islamske države, tsunami u Indoneziji, pa i Brexit.. Proročica je predvidjela da će se 2018. godine dogoditi dva događaja koja će promijeniti svijet.

Kina će postati super sila, koja će postati toliko moćna i više od SAD-a. Druga stvar koju je predvidjela je da će na Veneri biti otkriven novi izvor energije.

Kinesko gospodarstvo, kako svi znamo posljednjih se nekoliko godina intenzivno širi.

Što se tiče Venere, sada nema planova za neku misiju, no letjelica the Parker Solar Probe nazvana po astrofizičaru Eugene Parkeru, trebala bi poletjeti u srpnju 2018. godine kako bi istražila koronu Sunca.

Iako letjelica neće sletjeti na Veneru, ona će koristiti njenu gravitacijsku silu kako bi napravila više letova oko Sunca. Upravo tako doći će do otkrića novog izvora energije, piše The Sun.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Kina
1/30
Ključne riječi

Komentara 101

BL
Blatina19
17:04 24.12.2017.

Obratite paznju kako se VL na svaki nas blagdan sramotnim clancima bori protiv hrvatskih obicaja, tradicije i kulture. Za Uskrs su velicali iskustva neke prostitutke. Danas za sada ovaj clanak. Uz neizbjezan tekst protiv hnsa.

DO
DonQuijote
17:41 24.12.2017.

Isti članak u srpskom Blicu i Kuriru, vidi se da vam je isti vlasnik. Sramite se

DU
Deleted user
17:17 24.12.2017.

Kakvu budućnost je predvidjela Večernjem listu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije