Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdansko vrijeme

Katarina Baban: Pred Božić me jako veseli kupovati i zamatati poklone

katarina baban
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
06.12.2017.
u 09:45

Za Božić svakako idem kući u Osijek. Mogu imati neki svoj Božić ovdje u Zagrebu, ali bez obitelji to nije to, kaže glumica i dizajnerica.

Božić nam se bliži, a glumica Katarina Baban otkrila nam je kako se ovaj blagdan slavi u njenoj obitelji.

– Imam osjećaj da svake godine sve ranije počinjem kititi kuću. U svoj dom unijela sam lampice, kuglice i ostale bljeskave predmete koji me uveseljavaju. Pred Božić me jako veseli kupovanje poklona, ali osim kupovanja, obožavam i zamatati poklone. Nije bitno koliko neki poklon košta. Može to biti i sitnica koja će nekoga jako razveseliti, pogotovo ako je personalizirana. Ja najviše volim iznenađenja. Moje tri najbolje prijateljice i ja sastajemo se tradicionalno na Badnjak i darujemo si takve sitnice. Za Božić svakako idem kući u Osijek. Mogu imati neki svoj Božić ovdje u Zagrebu, ali bez obitelji to nije to – rekla nam je poznata glumica i dizajnerica. 

 

Komentara 3

DO
dom7
10:07 06.12.2017.

A ja mislila da te veseli rođenje malog Isusa, ali nažalost rodio se samo komenzurizam...tužno zar ne....

DO
doktorica
10:24 06.12.2017.

kod nas je običaj da se bor kiti uoči Badnjaka

DA
dair
09:55 06.12.2017.

zamatati :))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije