Naslovnica Vijesti Blagdani na Večernjem

Katarina Baban: Pred Božić me jako veseli kupovati i zamatati poklone

Za Božić svakako idem kući u Osijek. Mogu imati neki svoj Božić ovdje u Zagrebu, ali bez obitelji to nije to, kaže glumica i dizajnerica.
06. prosinca 2017. u 09:45 3 komentara 454 prikaza
katarina baban
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Božić nam se bliži, a glumica Katarina Baban otkrila nam je kako se ovaj blagdan slavi u njenoj obitelji.

Tunel Grič Zavirite u tunel Grič Klincima super, odrasle vraća u djetinjstvo

– Imam osjećaj da svake godine sve ranije počinjem kititi kuću. U svoj dom unijela sam lampice, kuglice i ostale bljeskave predmete koji me uveseljavaju. Pred Božić me jako veseli kupovanje poklona, ali osim kupovanja, obožavam i zamatati poklone. Nije bitno koliko neki poklon košta. Može to biti i sitnica koja će nekoga jako razveseliti, pogotovo ako je personalizirana. Ja najviše volim iznenađenja. Moje tri najbolje prijateljice i ja sastajemo se tradicionalno na Badnjak i darujemo si takve sitnice. Za Božić svakako idem kući u Osijek. Mogu imati neki svoj Božić ovdje u Zagrebu, ali bez obitelji to nije to – rekla nam je poznata glumica i dizajnerica. 

[video: 23001 / Ovogodišnje otvorenje Adventa u Zagrebu privuklo više desetaka tisuća ljudi koji su uživali u sjajnoj ponudi.] Zaustavila starenje Bila je seks-simbol, a lice joj je sada neprepoznatljivo od botoksa Život na vagi ŽIVOT NA VAGI Jelena s ljutnjom i u suzama ignorirala pravila igre i ostavila plave bez imuniteta! MAŠTU PRETVORILI U STVARNOST Lete prvim razredom, jašu slonove, uživaju u bazenima

 

  • doktorica:

    kod nas je običaj da se bor kiti uoči Badnjaka

  • dom7:

    A ja mislila da te veseli rođenje malog Isusa, ali nažalost rodio se samo komenzurizam...tužno zar ne....

  • dair:

    zamatati :))))))