Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko o presudi

'Nama se sada u prljavoj političkoj borbi želi nametnuti neki kompleks'

Tomislav Karamarko
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
1/3
11.03.2014.
u 19:51

To što su nas neki prozvali lopovskom strankom, to nas neće omesti u našem poslu, rekao je Karamarko.

– Današnja je presuda presedan u Europi. Imamo dosta primjera u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, gdje su se događali takvi slučajevi, ali stranke nisu kažnjavane kao kolektiv i nije bacana stigma na cijelo članstvo kao što se to radi ovdje. Nama se sada u jednoj prljavoj političkoj borbi želi nametnuti neki kompleks. Unatoč tome ja još uvijek vjerujem u hrvatsko pravosuđe i vjerujem da će Vrhovni sud donijeti pravu odluku – istaknuo je Tomislav Karamarko na večerašnjoj obljetnici požeškoga HDZ-a komentirajući današnju presudu Ivi Sanaderu i drugima te HDZ-u.

To što su nas neki prozvali lopovskom strankom, nastavio je Karamarko, to nas neće omesti u našem poslu, nego će nas definitivno homogenizirati jer mi ne prihvaćamo kolektivnu odgovornost. Obećao je da će kao stranka biti još čvršći i jači, što će se već vidjeti 25. svibnja na izborima za EU parlament.

– Odričemo se ideološkog lutanja kojem je stranka bila izložena zadnjih deset godina i odričemo se svega onoga što je kazneno djelo. Nama je u konačnici žao što se to dogodilo – poručio je Karamarko koji se u Požegi osvrnuo i na aktualnu vlast podsjetivši ih kako su najavljivali gospodarski tsunami, a zatim je premijer izjavljivao kako bi i "plima" za njega bila dovoljna, ali ni nje nema.

– Jedino što su uspjeli napraviti jest agresivna politika poreza kojom su osiromašili građane i obeshrabrili poduzetnike – istaknuo je Karamarko poručivši kako HDZ  ima pripremljen gospodarski program i projekte.

>> Kakav će utjecaj na birače imati presuda? Evo što kažu analitičari

>> Donosimo popis računa obitelji Sanader s kojih će skinuti 15,2 mil. kn

Komentara 76

HL
HV_LAKI102
22:55 11.03.2014.

Pokazalo se po ko zna koji puta, da ko god je nesto jamio iz HDZ-a,brzo je bio uhvacen od uskoka,procesuiran,vratio ukradeno drzavi i zavrsio u kavezu.To znaci da krivce za pljacku drzave trebamo traziti na drugoj strani koja ima partijsi naslijedeni kriminalni imunitet,medije,pravosude,udbu,istina sad malo oslabljenu bez Perkovica,a nikako na strani onih koji su stvorili Drzavu Hrvatsku.Partija krade i zivi od prodaje Hrvatske i Hrvata od davne 45 unistavajuci sve sto je bilo u privatnim rukama,pocev od fabrika pa do otimanja zemlje od seljaka .Ko su bili direktori drzavnih firmi za vrijeme yuge?,naravno komunjare,ko jeprivatiziro te iste firme i kupio za jednu kunu?..naravno, ONI,ko proda te firme?. ONI,jeste li culi da je neko odgovarao za to?.niste.ko kopa po kontejnerima?,ONI,nikad! .Javna poduzeca im dodu kao Bankomat,nemoguce ih je kontrolirati,imaju svoje ljude na svim mjestima,od policije do Predsjednika.i nisam siguran da bih i dvije Lustracije imale ucinka.Dosao sam do zakljucka da su u ovoj nasoj Hrvatskoj pogresni ljudi skolovani,ne preostaje nam nista drugo nego da napravimo veliku patriotsku koaliciju,izademo na izbore,i pobjedimo jugo mafiju ,koja je dodijala iBogu i Vragu,a narod da i ne spominjem.

Avatar noemy-no
noemy-no
20:34 11.03.2014.

To što su nas neki prozvali lopovskom strankom, to nas neće omesti u našem poslu, rekao je Karamarko. ------ Bome nisu bas tamo neki da su vas tako prozvali, nego gospoda na Sudu, sta predstavljaju drzavni Ustav, i pravo drzavezave Hrvatske. Stranka je jedno tijelo, jedan korpus, i lijepo sada ima na grbaci optuznicu za kazneno djelo, i kao takva ne moze predstavljati postenog gradjana Hrvata. Po mom skromnom misljenju. To sta ste vi umislili da ste vi privatna stranka, kao privatna tvrtka, i da se vas ne tice tko sta misli, e to je drugi par opanaka. Stranka je '' medijator'' izmedju gradjana i drzave, znaci tice se i gradjana i drzave, i kao takva mora biti kristalno cista zakonski, moralno i eticki, u svakom pogledu. Sta nije vas slucaj.

CI
cinbenik
20:39 11.03.2014.

Nedaj se Karamarko.....unistite lijepu nasu do kraja,nemjte dozvoliti da vas nekakve presude pometu u tome.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije