Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Kninu

Karamarko: Naši nestašni članovi su na sudovima, a njihovi?

hdz (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
25.03.2013.
u 22:49

Karamarko je prvi predsjednik HDZ-a koji došao u Knin slaviti obljetnicu zajedno s članovima

- Kako bih ja, dragi prijatelji preskočio Knin, kad me rodila majka Kninjanka? Tu iznad svetog Ante moj je dida imao kuću i dolazio sam kao dijete sve do studentskih dana provoditi dane, tako da je Knin i moj grad, uz Zadar gdje sam rođen, uz Split i Zagreb. Knin je grad mojeg djetinjstva. Tu su moji korijeni, na što sam jako ponosan - rekao je kako pišu 24sata, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u ponedjeljak navečer u Kninu gdje je sudjelovao u proslavi 23. obljetnice osnivanja HDZ-a Grada Knina i Općine Kijevo.

Karamarko se osvrnuo na 2000. i 2011. godinu kada je HDZ gubio izbore, zbog kako je rekao kriminala, nekih čudnih pojava u pretvorbi, nekih ortaka, petih,šestih, nekih banaka koje su se poklanjale, kredita koje se nisu trebali vraćati...

- Bilo je onih koji su se drznuli pljačkati svoju domovinu, naplaćivati domoljublje, kazao je Karamarko i dodao kako su tada na vlast došli oni koji nikad nisu željeli Hrvatsku.

- HDZ je doživio katarzu. Naši, recimo to tako, nestašni članovi koji su se ogriješili o zakon su na sudovima. A gdje su njihovi? Oni nisu doživjeli katarzu. Naša deviza je danas vrlo jednostavna: lopovluk i korupciju iz HDZ-a van, a poštenje i iskreno domoljublje natrag u HDZ, zaključio je Karamarko u Kninu gdje je posebno srdačno dočekan jer je on prvi predsjednik HDZ-a koji došao u Knin slaviti obljetnicu zajedno s članovima.

 

 

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:12 26.03.2013.

ako je sanader bio "nestašan" bojim se i pomislit koliko su ukrali pravi lopovi...

DR
drugTitoforever
00:15 26.03.2013.

Ja sam dal svoj glas SDP-u da pohvata sve HDZ lopove i da im oduzme svu pokradenu narodnu imovinu. To je jedini nacin na koji se moze popraviti ekonomska situacija u hrvata.

Avatar pupoljak
pupoljak
00:12 26.03.2013.

zbunila ga anketa....hehe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije