Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Karamarko: Hrvatska je ugrožena kao nikada do sada

Karamarko je rekao da bi se zbog tolike nezaposlenosti i minusa u državnom proračunu i Josipović trebao prihvatiti svog posla.
30. prosinca 2013. u 14:11 59 komentara 6713 prikaza
Karamarko
Foto: Mladen Mandić

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Krapini potpisao koalicijski sporazum na državnoj razini s čelnikom Zagorske demokratske stranke Stankom Belinom čime je HDZ dobio šestog člana svoje koalicije. Upitan da prokomentira slučaj Lex Perković rekao je kako nema reći ništa novo te kako bi se svi koji su počinili kazneno djelo trebali odgovarati za ono što su počinili.

- Ne znam što se čekalo od 1. srpnja do danas, jer postupci premijera Milanovića izazvali su nepovjerenje Europske unije prema Hrvatskoj i pokazali njezinu nedosljednost – rekao je Karamarko Upitan o nesazivanju sjednice Vlade predsjednika Josipovića o stanju gospodarstva.

Karamarko je rekao da bi se zbog tolike nezaposlenosti i minusa u državnom proračunu i Josipović trebao uhvatiti svog posla. No, dodao je, on je očito već započeo kampanju za svoj novi predsjednički mandat.

Predsjednik ZDS-a Stanka Belinu rekao je kako je potpisivanje sporazuma s HDZ-om samo nastavak dobre suradnje koja je počela još prije zadnjih lokalnih izbora. Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i brojni HDZ-ovci te čelnici ostalih stranaka iz koalicije.

- Zadovoljan sam što se i jedna regionalna stranka poput ZDS-a pridružila koalicijskoj obitelj desnog centra. Hrvatska je ugrožena kao nikada do sada. Imamo već 364 tisuće nezaposlenih i Vlada je ovu državu dovela pred bankrot. Hrvatskim građanima samo su nametnuti veliki porezi i davanja, a ništa se ne čini za povećanje proizvodnje. Ova pobjednička koalicija narodnjačkih stranaka borit će se da izvučemo Hrvatsku s dna i očuvamo identitet hrvatskog naroda – naglasio je Karamarko.

>>Karamarko: Vladi dajem jedinicu!

Blagajnička ladica
Prijedlog na stolu
U Hrvatskoj se uvodi novi porez. Stupa na snagu početkom iduće godine
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi
  • poludiopremijer:

    Dela Tomica, dela

  • stric8:

    ...puno...puno... ...puno bi toga dali današnji vlastodršci iz kokošinjca nastali ...da imaju znanja i mogućnosti ...ekonomsko i gospodarsko stanje u RH ...vratiti na stanje.....kakvo je bilo ....u trenutku kad su oni svoje partijske stražnjice smještali ....u službene udobne fotelje ...pri ... prikaži još!bne fotelje ...pri tome se bezobrazno i drsko cereći

  • njoj:

    Kad bi se Josipović i Vlada prihvatili svog posla, za koji ih mi plaćamo, mi ne bi bili na dnu dna. Ali oni to ne znaju pa im predlažem da se maknu i daju šansu drugima!