Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a

Karamarko: Vladi dajem jedinicu!

Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.12.2013.
u 19:15

- Kad bih rekao da je to nula netko bi to povezao sa pozitivnom nulom, ali kada bih morao dati školsku ocjenu od 1 do 5 onda bi to sigurno bila jedinica - rekao je Tomislav Karamarko o radu Vlade.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je u emisiji Hrvatskog radija "Oporbeni zarez" dao jedinicu radu Vlade Zorana Milanovića u protekle dvije godine.

- Kad bih rekao da je to nula netko bi to povezao sa pozitivnom nulom, ali kada bih morao dati školsku ocjenu od 1 do 5 onda bi to sigurno bila jedinica - rekao je Tomislav Karamarko o radu Vlade.

- U šumi onog što je loše ne vidimo ništa dobro, sve što je loše je utjecalo na to da je hrvatsko gospodarstvo pred krahom - rekao je Karamarko.

>>Karamarko o vladanju SDP-a: Čitava Hrvatska je ugrožena

Komentara 32

Avatar Alfa_pro
Alfa_pro
19:39 23.12.2013.

?????. Kome ti mozes..takvu ocijenu izreci ???? Koji je tvoj posao bio ? Da stitis HDZ..lopove..i kao nista neznas o otkrivenim pljackama ? Ocijena za tebe je ispod nistice. Koji karakter fujjjjj.

Avatar carlibraun
carlibraun
19:42 23.12.2013.

Ne vidim niti jedan razlog a da vašu stranku (hdz) ne proglase zločinačkom organizacijom i ne zabrane svako dijelovanje i kao njezinim članovima.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
19:51 23.12.2013.

a koga na svijetu briga kakvu ocijenu daje nakakav karamarko??? pa on je totalni autsajder hrvatske politike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije