Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđen gaf

Kako se šef bjelovarskog zatvora osramotio na blagajni Kauflanda

ivancic
Damir Špehar/Pixsell
15.03.2011.
u 18:50

Od sramote bih najradije u zemlju propao. Odmah sam postao svjestan gluposti koju sam učinio. Od devet proizvoda platio sam osam, rekao je Ivančić

Da se i najmanja neopreznost začinjena žurbom i površnošću katkad može pretvoriti u pravu noćnu moru, potvrđuje iskustvo koje je prije nekoliko dana doživio Drago Ivančić, upravitelj bjelovarskoga zatvora.

Brzinska kupnja nekoliko sitnica u trgovačkom centru zbog loše navike za njega je na kraju završila neugodnošću zbog koje bi, kako i sam tvrdi, od sramote najradije u zemlju propao.

Naime, Ivančiću je jedan artikl vrijedan svega 21 kunu ostao u džepu prilikom plaćanja računa. Na izlasku iz Kauflanda zaustavio ga je zaštitar.

– Te sekunde sjetio sam se artikla u džepu i odmah postao svjestan gluposti koju sam učinio – priznaje Ivančić.

Kako se točno Ivančiću dogodilo da mu se sporni artikl našao u džepu te njegovo detaljno objašnjenje pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede.

Komentara 195

OB
-obrisani-
07:00 16.03.2011.

došao doma i gle u đepu mu artikl, vjerujem da bi se vratio i platio..... daj ne seriiiiii..!!!!

VI
vidimškoj
19:12 15.03.2011.

da,tako su slučajno miljarde uskočile u đepove članova zločinačke stranke hadeze.....

TE
Testera
06:33 16.03.2011.

Direktor HDZ-ovac slučajnu umjesto u košaricu stavio proizvod u džep. Stare navike se teško iskorjenjuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije