Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrzano 17 puta

Kako izgledaju Thunderbirdsi na Heathrowu? Urnebesno

Andy Roddick
Foto: AFP
1/2
31.10.2012.
u 10:43

U najnovijem od čak 120 snimaka Cargospotter demonstrira kako izgledaju turbulencije koje se pojavljuju uoči slijetanja i koje su inače neuočljive ljudskom oku

Što se dogodi kada jedan zaljubljenik u avijaciju pokuša snimiti amaterski video dolaska zrakoplova u londonsku zrakoplovnu luku Heathrow i još pritom nabaci nekoliko jednostavnih specijalnih efekata? Dobije se snimka koji preko noći postane jedan od hitova na YouTubeu, piše Daily Mail.

U najnovijem od čak 120 snimaka Cargospotter demonstrira kako izgledaju turbulencije koje se pojavljuju uoči slijetanja i koje su inače neuočljive ljudskom oku. No one su i te kako primjetne na snimci koja je ubrzana čak 17 puta pa tako na njoj zrakoplovi koji ''poskakuju'' u zraku svakih nekoliko sekundi slijede jedan iza drugog.

– Napravio sam ovaj video da bih pokazao koliko je mala udaljenost između zrakoplova koji dolaze u jednu od najprometnijih zračnih luka na svijetu – kazao je autor u potpisu svog djela.

>>Zastanite tren i uživajte: Aurora borealis susreće Mliječnu stazu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije