Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kada notorni Daruvarac izađe na slobodu, hoće li njegova žrtva u 'kućni pritvor'?

30.03.2022. u 10:04

Kada u svojim izjavama sa zadarskih ulica bude ponavljao da mu je žao, Kovačević se neće smijati u lice samo svojoj žrtvi, već i u lice pravnoj državi i još je pritom šutirati nogom kao nekoć nemoćnu djevojku

Komentara 10

SM
san.martino
16:28 30.03.2022.

Nadam se da ce ga negdje u nekom kaficu slucajno pogoditi metak!

Avatar Cantor
Cantor
11:22 30.03.2022.

"Hoće li djevojkama zabraniti da takvima pristupaju? To bi bilo puno svrsishodnije..."

MI
Milas
14:15 30.03.2022.

Snagator koji je svoju snagu pokazao na sitnoj djevojci. Jadnicak, bijeda i kukavica koji se ne usudi pofajtati sa sebi ravnim nego se izivljava na slabima. Fuj! Ne vjerujem ni mrvicu u njegovo zaljenje i u njegovu promjenu.. Takvi sese ne mijenjaju a oni koji su ga pustili ranije nisu normalni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije