Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vili Beroš:

'Još nisam dobio ponudu premijera Plenkovića, no spreman sam biti ministar zdravstva'

Vili Beroš
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
27.01.2020.
u 23:01

Ako premijer odluči da je potrebno mijenjati čelnika resora ja ću se odazvati na to, mislim da sam kompetentan i da su neki rezultati iza mene, rekao je pomoćnik ministra zdravstva Vili Beroš

Pomoćnik ministra zdravstva Vili Beroš rekao je kako od premijera Andreja Plenkovića nije dobio ponudu da bude ministar zdravstva, no spreman se odazvati.

– Činjenica je da je ministar Milan Kujundžić stavio svoj mandat na raspolaganje i na taj način je odluku o svom odlasku ili ostanku u Vladi prenio na premijera. To je njegova odluka i kao takvu ju treba uvažavati. Premijer, kao što je to uobičajeno bira svoj kabinet i on će sigurno analizirajući relevantne činjenice, faktore i vlastitim promišljanjem donijeti konačnu odluku o ovom slučaju. Kakva će ona doista je nemoguće u ovom trenutku prejudicirati niti to želim. Ono što je izvjesno mislim da će premijer, kao i do sada, donijeti odluku koja je na dobrobit hrvatskog zdravstva i naših pacijenata. Suradnja s ministrom je bila potpuno adekvatna nastojao sam ga suportirati u svim njegovim nastojanjima i u ovom trenutku nemam spoznaje o nekim drugim elementima koje ste spomenuli – rekao je Beroš u emisiji Otvoreno, piše HRT.

– Dvije godine sam u ovoj administraciji i vodim vitalni dio zdravstvenog sustava - bolničku zdravstvenu zaštitu. Ako premijer odluči da je potrebno mijenjati čelnika resora ja ću se odazvati na to, mislim da sam kompetentan i da su neki rezultati iza mene – istaknuo je Beroš.

VIDEO Ministar Kujundžić na konferenciji za medije objavio da je dao mandat na raspolaganje premijeru

 

Komentara 10

DU
Deleted user
23:24 27.01.2020.

Čuj ovog? "Spreman sam bit ministar?" Trt Milojka. Nisi ni lud. :))) Program? - Ništa? Kako misli gospodin sanirat bilijunsku rupu? Kvalifikacija "uprkno" - kako bi rekla braća Crnogorci?

DU
Deleted user
00:01 28.01.2020.

Ni ne znaš hoće li Mrkva Plenkoslav likvidirati Kujundžiju zarad velike koalicije, ne znaš, ako ipak do toga dođe, koga će pozvati, ali znaš da si spreman? Kako to, crni Vili? Ili ipak sve znaš, držiš Plendoganov scenarij u rukama?

SV
SveJeUzalud
06:05 28.01.2020.

....avo još jedan oz plejade garavih jahača HDZa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije