Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDAR VULIN

Javio se Vučićev ministar: 'Milanović je prikriveni ustaša i jedan od glupljih hrvatskih političara'

Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL
21.09.2021.
u 11:16

Zoran Milanović u New Yorku je kazao kako je Aleksandar Vučić bio jedan od najistaknutijih huškača 90-ih

U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše, odgovorio je danas srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji je rekao da je najteža stvar oko pristupanja Srbije Europskoj uniji to što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih" te da to smatra preprekom.

Vulin je rekao da je Milanović, ne znajući da ga se snima, "ponosno priznao svoje ustaške korijene na sastanku s takozvanim braniteljima te dokazao da pripada skrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta".

"Ali dokazao je da je jedan od najglupljih hrvatskih političara kada je pokušao zatvoriti granice sa Srbijom 2015. godine, a to potvrđuje svaki dan kada napada Srbiju i Vučića", dodao je Vulin.

Podsjetimo, pristupni pregovori Srbije započeli su 2014. godine, do sada je otvorila 18 poglavlja, a dva privremeno zatvorila.

Milanović smatra da Srbija "nema snažnu namjeru" ući u EU, dok se Sjeverna Makedonija i Albanija "snažno trude i bore", piše Tanjug.rs.

Komentara 102

Avatar The new statesman
The new statesman
11:24 21.09.2021.

Kada se nema argumenata onda se napada ad hominem . Je li ili nije bio Vučić ratnohuškač 90 tih ?

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:27 21.09.2021.

Srbija može da bude ponosna....jedan Rom u ulozi nekakvog ministra sramoti sve Rome

RO
Roko
11:27 21.09.2021.

Boli ga to što je Milanović govorio istinu. A Vučić i on su čisti četnici. Bili i ostali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije