Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Munje 'gasile' rasvjetu

Jako nevrijeme u Dalmaciji: Padala tuča, poplavljene ceste i dvorišta

Split
Foto: Tino Jurić/Pixsell
10.09.2014.
u 23:52

Dijelovi Splita, osobito istočna predgrađa, zbog udara munja povremeno su ostajala bez javne rasvjete

Jako grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je šire splitsko područje, a u njemu su najgore prošli Trogir i okolica, piše Crometeo.

Do 22 sata u samo 60 minuta na mjesnoj postaji Trogir-Plano palo je 62 litre oborina po četvornom metru, a do 22.30 sata količina je već bila 72 litre. U Trogiru je bilo poplavljeno nekoliko gradskih ulica, a vatrogasci su intervenirali i u jednom poplavljenom poslovnom prostoru.

Tuča na Čiovu

Vatrogasci DVD-a Kaštela također su dobili više desetaka poziva za intervencije zbog poplavljenih cesta i dvorišta. Dijelovi Splita, osobito istočna predgrađa, zbog udara munja povremeno su ostajala bez javne rasvjete.

Na Čiovu je oko 21 sat zabilježena i tuča.

>>Crveno upozorenje! Čeka nas obilna kiša, grmljavina i vrlo jaki vjetar

>>Vakula: Stiže promjena vremena, obilna kiša i olujni vjetar

Komentara 1

GO
goga12
06:39 11.09.2014.

Pa nisu Trogir i Čiovo istočni dijelovi nego zapadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije