Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SUPER JE ODRŽAVANA'

Jahta Ive Sanadera ipak je prodana, a vlasnici će je iznajmljivati pod zanimljivim sloganom

8172565
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
24.09.2020.
u 20:23

Supružnici dva mjeseca godišnje borave na brodu, a ne bude li najam dobro išao, kako kažu, opet će im biti drago da Sanaderovu jahtu imaju samo za sebe. Trenutno se nalazi na suhom vezu, a čekaju ih minimalna ulaganja.

Prodana je jahta bivšeg premijera Ive Sanadera. Naime, jahtu je kupio mladi splitski poduzetnik Ivo Bilić koji je vlasnik  tvrtke "Rent a boat Natali" i bavi se iznajmljivanjem brodica u rekreativne i transportne svrhe.

Ivina supruga Marija potvrdila je za portal 24sata da takva sudbina čeka i ovu jahtu. 

- Malo ćemo je mi koristiti, a onda će ići u charter. Iznajmljivat ćemo je pod sloganom "Ljetujte kao premijer!". Stvarno je vrhunska. Ne treba u nju ništa ulagati, traži samo malo čišćenja i stavljanje plahti. Super je održavana. Ovo je baš bila prilika. Izgleda onako kako je na slikama objavljenim po medijima, a motori su također vrhunski, imaju samo nešto malo sati rada, rekla je. 

Supružnici dva mjeseca godišnje borave na brodu, a ne bude li najam dobro išao, kako kažu, opet će im biti drago da Sanaderovu jahtu imaju samo za sebe. Trenutno se nalazi na suhom vezu, a čekaju ih minimalna ulaganja. 

- Moj muž je zaljubljen u brodove od koji svih bježe. Portali su danima objavljivali da nitko ne želi kupiti ovu jahtu i onda su mu prijatelji počeli stalno govoriti "Ivo uzmi, uzmi, ovo je stvoreno za tebe". Prije tri dana se skupio, otišao u Šibenik i kupio je, rekla je.

Bivša jahta bivšeg premijera bit će im deseti brod u kolekciji. 

- Iznajmljivat će se po danu i po tjednu. Bit će 'all inclusive', ali za cijenu nismo još sigurni. Vjerojatno će biti 3000 eura po danu - dodala je Marija.

 

Ključne riječi

Komentara 2

FA
fajlpz
21:51 24.09.2020.

Kako se zaradi za 10 jahti pa ako ih i iznajmljuješ?

PR
PrimoracRi
20:53 24.09.2020.

Hdzovci će sada navalit na rentu....Posao će procvast, sklapat će se poslovi sa janafom ,hepom itd ćaće se vraćaju....Na heb al i smooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije