Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toni Ivanišević

Jadna Kika stalno cvili. Osjeća pas da nešto nije u redu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook/Kolinda Grabar Kitarović
1/4
17.11.2018.
u 11:58

Članovi GSS-a okreću svaki kamen, ali rezultata nema. Traži se osoba koja se ubacila između Kolinde i Plenkija i muti vodu

SUBOTA, 10.11.

Velika potraga na Pantovčaku i Markovom trgu. Sve službe su na nogama. Članovi GSS-a okreću svaki kamen, ali rezultata nema. Traži se osoba koja se ubacila između Kolinde i Plenkija i muti vodu. Kolinda kaže da netko pokušava unijeti razdor između nje i premijera! Tko bi to mogao biti? Jakov ne spava danima. Jadna Kika stalno cvili. Osjeća pas da nešto nije u redu. Prema do sada nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je počinitelj razdora tajanstveni migrant. Iz Marakeša.

NEDJELJA, 11.11.

U Hrvatskoj još traju završne operacije Drugog svjetskog rata, Domovinski također još traje, pa je lijepa vijest da je barem jedan završio i to onaj Veliki, prije sto godina. Ipak, Kolinda je u Parizu bila na oprezu. Za svaki slučaj je na komemoraciju obula maskirne cipele, s leopardovim uzorkom. Morala je tamo smirivati Vučića, koji je sjedio sam u kutu. “Što je, Aco”, ljubazno ga je upitala Kolinda? Aco je plakao, jer je Putin iza sebe sjeo Tačija. Bio je neutješan.

PONEDJELJAK, 12.11.

Koje su štetočine ovi novinari! Izmisle da Zdravko Marić prelazi u Adris grupu, pa onda trče za njim i traže reakciju. Jadni Marić ponavlja kako do daljnjeg ostaje u Vladi, oni mu ne vjeruju. Problema ima i zagrebački knez Milan, koji je u Zagrebu posadio srpsku palmu, a sada ga Hasanbegović gađa kokosovim orasima i traži nove izbore. Tvrdi da srpska palma nije naša autohtona biljka.

UTORAK, 13.11.

Bero prijavio Plenkija UEFA-i! Tvrdi da u Hrvatskoj sezona transfera nikada ne završava. Plenki i Jandroković mu skandiraju: “Pogle-daj-te se-ma-for”! Beru je napustio centarhalf Mario Habek, koji je prešao u HNS i tako ojačao Plenkijevu saborsku većinu. Bero kaže da je riječ o političkoj trgovini. Netočno! Pomisliti da bi neki hrvatski narodni zastupnik u veći klub prešao zbog nekakve trgovine i novca, stvarno je grozno! Kakav je Bero, još će reći i da Bandić kupuje zastupnike!

SRIJEDA, 14.11.

Hrvatski hodočasnik, propovjednik, posebni savjetnik i branitelj Zdravko Mamić, u Međugorju čeka rasplet drame oko svog povratka u domovinu. Problem je jedino što se ne zna točno gdje je domovina, kada Zdravko ima dvije. U Hrvatskoj je osuđen na 6,5 godina zatvora, ali ga BiH toliko voli da ga ne pušta, sada će ga Hrvatska ponovo tražiti, jer suce zanima gdje nestade 200 milijuna kuna iz Dinama. BiH ga opet neće pustiti. Izgleda da je domovina tamo gdje nema optužnica.

ČETVRTAK, 15.11.

Počinje humanitarna akcija “Dvije kune za Gazdu”! Sve se diglo na noge, sud traži da Gazda pljune milju eura, ako želi na slobodu. Pa jeste li vi normalni! Tko će Ivici dati toliku lovu? Pa da mala Iva proda svoje torbice, čak ni to ne bi bilo dovoljno. Normalno, hrvatsko srce ne može izdržati ovakvu nepravdu. Blagajnice iz Konzuma predlažu zato da svaki građanin uplati dvije pišljive kune za našeg dobročinitelja. Nema sumnje da će akcija trajati kratko i da će Gazda brzo vani.

PETAK, 16.11.

Uljanik i 3. maj, dobit će još jednu plaću. Minimalnu. Migrantska kriza i dalje trese brodogradnju. Više od tisuću radnika, napustilo je ova dva brodogradilišta posljednjih mjeseci. Ostatak bi otišao, ali nema gdje ili ne zna kako. U međuvremenu hodaju brodogradilištima u kojima se ne rade brodovi i štrajkaju par dana da im se isplati minimalac. Ako se uskoro pojavi kralj Zvonimir, sva je prilika da mu nitko neće moći izraditi lađu.

POGLEDAJTE VIDEO VUKOVAR NEKAD I SAD

Komentara 14

Avatar Celzijus
Celzijus
12:36 17.11.2018.

Ivanišević, da potražiš pomoć? U specijaliziranoj ustanovi, tu na periferiji Zagreba. Ili su možda stručniji doktori u smrdiji, pa se tam preseli, među svoje.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:06 17.11.2018.

Kolko ovome godina? Nit zna ironiju, nit se snalazi da humorom. Bas pravi za VL.

Avatar rubinet
rubinet
12:28 17.11.2018.

Nisam još komentirao Dotičnikove uratke . Čekao sam nekoliko nastavaka ne bih li donio ispravni sud. I što sam zaključio?Štivo pretendira biti zabavno, izvan struje, cinično,ironično...Okreni -obrni ipak na kraju nije objektivno jer zanosi ulijevo. I nema niti jedne lijepelijepe riječi o Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije