Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okružili ga

Izrešetali mu automobil: Hrvat brutalno ubijen u sačekuši

Alfred Musizza
Foto: Facebook
11.02.2019.
u 20:17

Istraga zasad pokazuje da su ubojstvo počinila dvojica bijelaca.

Riječanin Alfred Musizza (49) ubijen je u petak u Maputu, glavnom gradu Mozambika, a čini se da je bila riječ o sačekuši, prenosi Novi list.

Tamo je radio kao inženjer elektrotehnike gdje su ga poslovni putevi, prema navodima njegovih prijatelja na Facebooku, odveli još 1990. godine. Prvo je radio u Zimbabveu, a potom je posljednje djesetljeće s obitelji živio u Mozambiku.

Istraga zasad pokazuje da su ubojstvo počinila dvojica bijelaca. Okružili su automobil Alfreda Musizze i u njega ispalili više hitaca. Hitna služba pokušala mu je spasiti život, ali je, nažalost, preminuo od ozljeda prije dolaska u bolnicu.

Video - Prišuljao mu se s leđa i spriječio ga da počini samoubojstvo

Komentara 34

Avatar kruno60
kruno60
20:45 11.02.2019.

Da li bi se moglo reči ZASJEDA?

PE
PetiElement
20:49 11.02.2019.

Postoji razlika između Hrvat i hrvatski državljanin.. hvala

EM
ementalerlynx
20:38 11.02.2019.

Nisam pročitao članak. Lijepo je ovo: "sačekuša" ..... ? Iz kojeg to jezika dolazi? Iz mog hrvatskog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije