Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"pao" na granici

Iz Hrvatske pokušao izvesti šest kilograma skupocjenih tartufa

tartufi
Boris Šćitar/PIXSELL
21.09.2011.
u 11:05

Puljanin (51) zatečen je na Plovaniji te je prijavljen zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

Oko 5,8 kilograma bijelih tartufa zaplijenili su jučer oko 20 sati granični policajci od muškarca iz Pule (51) koji se svojim Mercedesom zaputio preko Plovanije u Sloveniju. Skupocjene gljive držao je u plastičnim vrećicama, a odala ga je vrećica na suvozačkom mjestu.

Pretragom njegova vozila pronađeno je još pet vrećica s bijelim tartufima te je Puljanin prijavljen zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

Komentara 9

Avatar Nikad robom
Nikad robom
13:25 21.09.2011.

pa nije ništa pokušavao UNIJETI u hr, nego je iznosio van. gdje je tu carinski prekršaj??? ako iznosim iz hr skupi fotić, nisam ga dužan nikome prijaviti. ta obaveza postoji smao kod unosa u hr.

LI
libero
13:38 21.09.2011.

Sad će se gamad najesti tartufa pa silovat koju strankinju, kao što su već činili.....

CP
copy paste
12:47 21.09.2011.

dajte gadite mi se iz dna duše.gljive-pa zar gljive.a jeli imo možda i litar jadranske vode pa da mu i to uzmete.jeste vi te gljive našli i skupili,pa da ih otimate.da da to znate.običan narod maltretirat i carinit.porez na zrak nam udarite oca vam lopovskog.neće nam smetat još jedan.manje više......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije