Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Kitarović

Predsjedničin svekar: Posebno mi fali njezina pašticada

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/4
29.12.2017.
u 23:16

Znam da će se ljutiti što ovako govorim, no nikad mi u sličnim situacijama nije izravno prigovorila, kaže Ivo Kitarović

Svekar predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, 82-godišnji Ivo Kitarović nije sretan što mu je snaha na čelu države, no za nju ima samo riječi hvale.

– Ja sam bio i ostao protiv njezine kandidature! Nisam sumnjao da će kao časna i karakterna osoba biti dobra predsjednica, ali sam znao da će, zbog silnih političkih i inih obveza, puno faliti našoj obitelji, posebice djeci – rekao je on za portal Šibenski. i otkrio što mu najviše nedostaje.

– Kao "klasičnom" šibenskom bonkuloviću posebno mi fali njezina pašticada! Moja nevjesta je sjajna kuharica, a ja u njezinoj silno ukusnoj pašticadi nisam guštao još od vremena kad je službovala u Bruxellesu! I opet ću biti privatno protiv njezina novog kandidiranja za predsjednicu! Znam da će se ljutiti što ovako govorim, no nikad mi u sličnim situacijama nije izravno prigovorila. Vjerojatno lagano zagrinta samo mom Jakovu. U zadnje vrijeme, ruku na srce, malo viđam sinovu obitelj. To se dogodi jedino kad idem na pregled kod doktora u Zagreb, pa ih molim da mi oni to srede. Usput s guštom pogledam klizačke treninge moje Katarine – rekao je predsjedničin svekar.

Kolinda Grabar-Kitarović
1/35

Komentara 27

DI
Diesel
07:44 30.12.2017.

Zna tijekom cijelog svog mandata nije ucinila nista osim sto je malo provocirala.

Avatar Snijeg
Snijeg
03:39 30.12.2017.

Tocno, slazem se sa njenim svekrom i nadam se da ce ili biti opozvana ili onemogucena u drugom mandatu.

BA
Briselski_Anemija_Blentović
00:14 30.12.2017.

Fali mi kad postavlja pločice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije