Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetio Vukovar

Ivan Vilibor Sinčić: Uspjeli su podijeliti našu zemlju

sinčić
Foto: Branimir Bradarić
17.12.2014.
u 12:45

Upitan da prokomentira svoje protukandidate, Sinčić je rekao da ne želi komentirati ni njih, ni njihove propale politike

U sklopu svoje predizborne kampanje predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić posjetio je danas Vukovar gdje se susreo sa svojim simpatizerima i građanima kojima su dijeljeni plakati i promidžbeni materijali.

– Došao sam prije svega zahvaliti svojim simpatizerima koji su iznjedrili novu mladu nadu i novu stranku koja ima rješenja za ovu našu zemlju, ali i kako bih predstavio svoj program. Vidim da su garniture uspjele podijeliti našu zemlju i zbog toga sam kao mlad čovjek i građanin ove zemlje jako tužan. Upravo se zbog toga borimo i predlažemo nova rješenja i pozivamo sve i mlade i stare da nam se priključe da odbace korumpiranu oligarhiju, da stanu u borbu protiv kriminala, protiv tajkuna i svih onih koji su nas doveli u ovakvo stanje – rekao je Sinčić.

Kazao je i kako je veoma tužan kada vidi pustoš u mnogim dijelovima Hrvatske i kako se brojne kuće prodaju dok njihovi vlasnici napuštaju državu u potrazi za boljim životom. Komentirajući stanje u Vukovaru, rekao je kako taj grad ima problema sa zaposlenjem, ali i dostojanstvenim životom građana kao i kako je najgora stvar što se državni režim i vrhuška sjete Vukovara samo na Dan grada, a okolnih gradova niti tada. Ljudi su razočarani jer ih se potpuno zanemaruje i ne vide nade. Primjera radi, stanje u Baranji je još i gore – rekao je Sinčić.

Upitan da prokomentira svoje protukandidate, Sinčić je rekao da ne želi komentirati ni njih, ni njihove propale politike.

>> Sinčić objasnio kako ga je don Grubišić tražio da odustane od kandidature

Komentara 18

JO
josipnov
13:36 17.12.2014.

Ivan Sinčić pobjeđuje u drugom krugu, a mogao bi i u prvom kad bi se Hrvati malo pokrenuli.

CR
cRo4Ti4
13:25 17.12.2014.

Ivane imas pravo.. samo da bi stvarali umjetne teme scime bi narod obmamljivali i manipulirali.. kako ono prvo podijeli pa vladaj .... tko danas da ili sdp´u ili hdz ´u glas nije ista naucio iz zadnjih 20 godina i nijea i nije svijesan da isti ti su uspijeli upropastiti ovu zemlju . Tkome stvarno nesto lezi do naroda i zemlje hrvatske po mome misljenu jest Ivan Vilibor Sinci jedini pravi narodni kandidat . A desnicu i ljevicu bi volio pitati kakvi ste vi domoljubi i ljubitelji slobode kada cete birati neke za koje znate da su unistili zadnjih godina ovu zemlju ? ajde objasnite tu vasu logiku

NT
nije_to_samobor
13:37 17.12.2014.

Za nas koji ni u ludilu ne bismo dali glas strankama proisteklim iz SKH ovaj je mladić sasvim solidna alternativa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije