Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Iskoristili natjecanje u teretani kako bi prikupili novac za djecu

gym,rijeka,fortica (1)
Foto: Anton Ficko/HaloPix/PIXSELL
1/3
26.11.2012.
u 14:43

Članovi A & A Gyma i djelatnici Fortice na istoj strani: pomoći bespomoćnima!

RIJEKA - Klupsko natjecanje 70-ak članova A & A Gyma u Rijeci, održano prvi put jer je ta teretana za funkcionalni trening poznat i kao crossfit počela s radom prije šest mjeseci, donijelo je Centru za rehabilitaciju Fortica iz Kraljevice 2705 kuna. Toliko se, naime, novca prikupilo na humanitarnoj akciji što su je među natjecateljima organizirali vlasnici teretane Ana Novak i Adam Mešanović, a poveznica je članstvo A. Mešanovića u Upravnom vijeću Fortice.

– Nije velika, ali je pomoć od srca – rekao nam je A. Mešanović.

Ravnateljica Fortice Ankica Šajbić, dirnuta humanim činom sportaša rekreativaca, istaknula je da je uz novčanu pomoć Centru jednako važna i dobra suradnja s lokalnom zajednicom.

– Na dnevnom boravku i u stalnom smještaju u Fortici je svakodnevno 60 djece i mladih. Stoga je jako važno da smo dijelom zbivanja u zajednici, bilo da se dođe k nama, bilo da mi odemo u goste – rekla je A. Šajbić.

Natjecanju i prikupljanju pomoći u A & A Gymu nazočila je i predsjednica Upravnog vijeća Fortice Vesna Đujić te zaposlenici te ustanove kao i nekoliko korisnika Centra za rehabilitaciju iz Kraljevice s roditeljima. Nakon prve uspješno organizirane humanitarne akcije zajednička je želja svih njenih sudionika da nešto slično organiziraju bar jednom godišnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije