Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"work abroad"

Imate do 29 godina i bez posla ste? HZZ vas šalje na praksu u Irsku

'podravina, bjelovar, sezonci, 15.06.09. kuhari i konobari na jadranu mogu zaraditi od 4.000 do 10.000 kuna snimio: Damir Spehar, Vecernji list'
'Damir Spehar/ Vecernji list'
16.09.2012.
u 11:42

Odabranima će se stipendirati tečaj engleskog jezika i kulturološka priprema, trošak putovanja, trošak smještaja i trošak organizacije radne prakse

Ako imate do 29 godina, završili ste srednju školu ili nedavno diplomirali, nemate radnog iskustva, ili eventualno imate do godinu dana staža te poznajete osnove engleskog jezika savršeni ste kandidat za trotjednu praksu u Irskoj. Projekt \"Radno iskustvo u stranoj zemlji - Work Abroad 2\", kojim HZZ kandidatima koji ispunavaju navedene uvjete, uz odobrenje Agencija za mobilnosti i programe EU u sklopu potprograma Leonardo da Vinci, omogućuje pohađanje tečaja engleskog jezika i izvršenje stručne prkse vrijedi 25.200 eura i traje od srpnja ove do travnja sljedeće godine.

Projektom će HZZ osigurati izvršenje stručne prakse za 14 osoba, i to sedam kuhara ili konobra, tri pekara ili mesara, dva krojača, ekonomista i grafičara koji će imati priliku, ukoliko budu izabrani među kandidatima koji se do 1. listopada prijave osječkoj podružnici HZZ-a, proći tečaj engleskog jezika i kulturološka pripremu tijekom studenog i prosinca, a u siječnju ili veljaači sljedeće godine provest će tri tjedna u partnerskim institucijama irskog Cork Cityja.

Odabranima će se stipendirati tečaj engleskog jezika i kulturološka priprema, trošak putovanja, trošak smještaja i trošak organizacije radne prakse, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice ili na internetskoj stranici HZZ-a.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar patkovic
patkovic
12:41 16.09.2012.

irci će izabrat cure prema izgledu i ...

LO
lojtra1
14:03 16.09.2012.

Taj tupavi HZZO nikako da skuži da ljudima trebaju radna mjesta a ne tečajevi!!

GU
Gustavo
12:24 16.09.2012.

Haha, a sa 49 godina ćete se ženit i obitelj stvarati, bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije