Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernardić:

'Imam odlučnosti, odgovornosti, znanja i hrabrosti da budem premijer'

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.06.2018.
u 19:46

Čelnik SDP-a kazao je da pojedinci u stranci stalno kritiziraju i ruše rejting SDP-a samo kako bi zaštitili svoje foteljaške interese

U stranci imamo pojedince koji cijelo vrijeme kritiziraju, a pritom ne nude nikakva rješenja. Ruše rejting SDP-a samo da bi zaštitili svoje foteljaške interese.

Taj dojam kaosa stvara se u trenucima kad se događa najveća korupcijska afera u povijesti Hrvatske, afera Agrokor, kad se događaju verbalni napadi ministara na novinare i kad se putem referendumskih inicijativa događa udar na prava nacionalnih i seksualnih manjina. Zanimljivo je da sam u svemu tome glavna tema ja osobno i rejting SDP-a – kazao je to čelnik SDP-a Davor Bernardić gostujući na N1 televiziji i dodajući da SDP “čeka puno posla”.

Na glasine da ga nezadovoljnici u SDP-u kane natjerati na ostavku uzvratio je da oni koji ruše SDP nemaju niti će imati njegovo povjerenje, poručivši im da javno izađu s argumentima i suoče se s njim pred članova stranke.

A na pitanje može li on biti potencijalni hrvatski premijer, Bernardić je, uz napomenu da SDP kao najjača opozicijska stranka ima svojeg kandidata za predsjednika Vlade, odgovorio: “Apsolutno sam siguran da možemo preuzeti odgovornost za Hrvatsku. Imam dovoljno znanja, hrabrosti, odlučnosti i odgovornosti za to.”

Davor Bernardić
1/7
Ključne riječi

Komentara 37

KO
kold
19:54 21.06.2018.

Žurim tekmu gledati a što se tebe tiče Bero mani se čorava posla ti ni mjesnu zajednicu ne možeš voditi uspješno.

KO
kold
19:55 21.06.2018.

Nije narod glup.

GE
generacija57
22:01 21.06.2018.

Nemaš ti ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije