Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVOD IMOVINSKA KARTICA

IDS-ov načelnik gnjusno izvrijeđao novinarku: 'Popuši mi k***c'

Načelnik Općine Tar-Vabriga - Nivio Stojnić
Foto: Općina Tar-Vabriga
12.02.2020.
u 15:15

Inače, u Stojnićevim imovinskim karticama ima više nedoumica i nelogičnosti.

Načelnik Općine Tar Vabriga Nivio Stojnić je prostački i potpuno neprimjereno svojoj funkciji reagirao danas tijekom telefonskog razgovora s novinarkom Glasa Istre Chiarom Bilić.

Naime, na njezino pitanje o njegovim imovinskim karticama, što je tema o kojoj te lokalne novine već duže vrijeme izvještavaju, Stojnić je novinarki Bilić rekao da "mu popuši k***c".

"Nazvala sam gospodina Stojnića danas oko 11.40 sati da ga upitam zašto u svojoj imovinskoj kartici nije naveo svoj OPG. On je na to u više navrata ponavljao istu prostotu - "oćete mi popušiti k***c, možete mi popušiti k***c". Ja sam ga potom upitala ako to znači da mi neće odgovoriti na pitanje, a on je i dalje ponavljao istu rečenicu. Tu je naš razgovor završio, kaže Chiara Bilić, koja o slučaju Stojnić izvještava posljednjih tjedana.

Naime, u Stojnićevim imovinskim karticama ima više nedoumica i nelogičnosti. Neprijavljivanje OPG-a, što je bio i povod za ovaj telefonski poziv, najnovija je u nizu.

Izvještaj Chiare Bilić o imovinskim karticama Nivija Stojnića pročitajte ovdje.

Komentara 95

Avatar joshan
joshan
15:24 12.02.2020.

IDS-ovci su jos gori i od SDP-ovaca,HDZ-ovaca i HNS-ovaca.

ST
stefj
15:34 12.02.2020.

Tak je to, kada se radilo o Kujundžiću, onda je to bio skandal, a ovdje je puno gora stvar samo mala zaboravljivost... Eh, novinari, eh, aktivisti, eh, javnost...

KA
karlodrago
16:47 12.02.2020.

Kako se novinari usude uopće dirati u poštenjačine IDS-ovce i SDP-ovce ,jer za ove lijeve novinare samo su HDZ-ovci lopovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije