Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

I Prelog bi mogao ući u obitelj gradova prijatelja djece

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 2603.10., Cakovec, Hrvatska- Ucenici OS Prelog posjetili starce u domu Mesmar. Photo: Ivica Beti/VLM'
'Ivica Beti/VLM'
02.11.2010.
u 17:55

Agencija Puls istodobno telefonski anketira građane, a učenici OŠ Prelog ispunjavali su, anonimno, anketu o životu u gradu

PRELOG – Članovi prosudbene komisije Središnjeg koordinacijskog odbora akcije "Prelog – grad prijatelj djece" doputovali su u Prelog kako bi procijenili zaslužuje li taj grad prestižni status kakav zasad nosi dvadesetak hrvatskih gradova. Agencija Puls istodobno telefonski anketira građane, a učenici OŠ Prelog ispunjavali su, anonimno, anketu o životu u gradu. Ako prosudbena komisija ustanovi da je ispunjeno 80 posto zahtjeva iz deset programskih područja, gradu će se dodijeliti počasni naziv "Grad – prijatelj djece". Kako doznajemo, prosudbena komisija bila je vrlo zadovoljna viđenim.

Prelog je u akciju uključen od kolovoza 2008. godine i nada se da će još ove godine dobiti titulu za koju mora ispuniti 123 zahtjeva u deset programskih područja, od zdravlja djece do socijalne skrbi, kulture, sporta i pomoći roditeljima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije