Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Odličan razlog zašto biste svoju jaknu trebali ostaviti pred ovim dućanom

U ovim hladnim danima pokrenuli su novu akciju u kojoj možete pomoći doniranjem svoje jakne ili kaputa koji više ne nosite onima kojima je najpotrebnije
10. siječnja 2017. u 10:43 3 komentara 9781 prikaza
Jakna
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Val hladnoće koji je pogodio posljednje vrijeme i našu zemlju, na površinu je izbacio i činjenicu da je na ulicama hrvatskih gradova dosta beskućnika koji se teško bore s hladnoćom. 

Prepoznali su to i inicijatori akcije "Kruh za poslije", u kojoj su mnogi građani kupovali kruh u pekarnicama i ostavljali ga onima koji su gladni i ne mogu si ga priuštiti. U ovim hladnim danima pokrenuli su novu akciju u kojoj možete pomoći doniranjem svoje jakne ili kaputa koji više ne nosite onima kojima je najpotrebnije. Akcija traje do kraja zime, a svi koji žele pomoći mogu ostaviti svoju jaknu na vješalici pred trgovinom PMS-a u Tkalčićevoj 61 u Zagrebu, a oni kojima je potrebna mogu je na istom mjestu i uzeti. 

"Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja", poručili su organizatori ove akcije s nadom da će se inicijativa proširiti i u druge hrvatske gradove. 

>>Želite dati kruh kome treba? Evo u kojim pekarama to možete učiniti

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
  • pogaci35:

    Vrlo lijepa ideja! Ostavit ću svoju jaknu!

  • BANZO:

    Hvale vrijedno, samo je to trebalo organizirati prije neki dan na Sljemenu ili na spustu legendi na trgu.