Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozivaju na bojkot

HSU ogorčen reklamom: VIP diskriminira osobe starije dobi!

vip reklama
Foto: VIP screenshot
1/2
18.06.2014.
u 16:34

Osim poziva na bojkot usluga VIP-a, HSU je predložio i izmjenu teksta reklame

Hrvatska stranka umirovljenika ogorčena je kampanjom mobilnog operatera VIP kojom se, napominju, diskriminiraju osobe starije životne dobi.

- Poigravajući se uvriježenim predrasudama o starijim osobama, ova kompanija šalje neprihvatljivu poruku o tome kako su starije osobe smetnja u društvu - napiminju u HSU.

Sukladno porukama tvrtke VIPnet d.o.o., stranka je uputila poziv svim osobama starije životne dobi koje su korisnici njihovih usluga, a ova reklama im je povrijedila dostojanstvo, da svoje teško stečene kune potroše kod nekog drugog tele operatera koji ''sve svoje korisnike tretira s jednakim uvažavanjem i dužnim poštovanjem''.

Osim poziva na bojkot usluga VIP-a, HSU predlaže i da se tekst reklame preinači u sljedeći:

''Vi mislite da smo stari i čangrizavi. Mi mislimo da smo sagradili sve što vas okružuje.
Po vama smo svi mi bez veze, a vi još ni ne znate što je bez veze. Dajte si više nađite curu ili dečka!

Pismeni smo i zauzimamo mjesto u autobusu mladima. Kao, previše nas je.

Imam plan, malom mirovinom financirati tvoje tipkanje. Sigurno je da nećeš naći posao, a kamoli raditi u istoj firmi cijeli život.

Nama je do zabave i da, čitali smo ruske klasike.

Znamo mi zašto vam idemo na živce.

Jer mi predstavljamo ono što vas čeka.

Sorry, ali netko vam je to trebao reći.''

Komentara 20

MI
Milkica
17:42 18.06.2014.

Reklama je žešće smeće. "Gluma" je tragedija, toliko neprirodno da je čovjeku neugodno gledati. A tek jezik... Zaš, neš... Užas jedan.

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
17:27 18.06.2014.

Onli in Kroejsha. Pipl mast trast as.

HE
hercegovačkiponos
19:02 18.06.2014.

U potpunosti se slažem. Ova je reklama zadnje smeće, ali diskriminaciju provode i banke, dajući jedne kredite osobama do 40 godina, a druge nepovoljnije starijim osobama. Međutim, HSUje najviše izdao umirovljenike dajući legitimitet participirajući u ovoj Vladi, koja je standard svih građana, a posebno umirovljenika srozala na nulu! Hrelja- podobnik i potkoženi sabornik. Prodana duša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije