Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Hrvatskoj javnosti preporučili za koga da ne glasuje

tomislav josić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.10.2015.
u 13:16

Milan Bandić, uporni zagovaratelj rehabilitacije zločinca i diktatora Tita, demonstrirao je svoje stvarne naknane zabranjujući Matoševe citate na Trgu Bana Jelačića i ne zaslužuje naš glas, rekao je Tomislav Josić

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je današnjoj konferenciji za novinare hrvatsku javnost da ne glasuje za, kako su naveli, za predstavnike protunenarodne vlasti i stranaka "jer nam krivotvore povijest, uništavaju sadašnjost i onemogućavaju normalnu budućnost. 

– Ne glasujte za Zorana Milanovića i njegove koalicijske kreatora kaosa. Oni su bjelodani širitelji protunarodne himbe i licemjerja te klasični primjer orjunaških hibrida. Ne dopustite da vas prevari licemjerje Mirele Holy – odbila je potpisati inicijativu saborskog dijaloga o problematici Vukovara. Zaustavimo Jadranku Kosor, Josipovića i njihovo prijetvorno društvo. Konačno su zajedno u jatu Orjune kojem pripadaju.

Milan Bandić, uporni zagovaratelj rehabilitacije zločinca i diktatora Tita, demonstrirao je svoje stvarne naknane zabranjujući Matoševe citate na Trgu Bana Jelačića i ne zaslužuje naš glas, rekao je predsjednik Stožera Tomislav Josić. Dodao je kako od budućih saborskih zastupnika očekuju da u razumnom, kratkom roku donesu organski zakon o Vukovaru –- mjestu potpunog i trajnog pijeteta uvažavajući u potpunosti potrebe većinskog naroda koje izviru iz još uvijek živih posljedica velikosrpske agresije.

Govoreći na ovu temu rekao je kako Hrvatsku bole mnoge nepravde, štetni potezi vladajućih, korupcija i anacionalna politika. Prema Josiću posljedica svega toga su loše gospodarsko stanje, egzodus 160.000 državljana, demografsko odumiranje, dužničko rospstvo velikog dijela stanovništva, namjerno uništena poljoprivreda, zapostavljeno selo, bezočni nasrtaji na vrijednosti vjere, domovine i obitelji, rušenje temelja hrvatske državnosti kroz napade na hrvatsku žrtvu, dragovoljce i branitelje te lažne podjele i pad morala, zajedništva te povjerenja.

>> Tomislav Josić nepravomoćno osuđen zbog klevetanja oca Zorana Milanovića

Komentara 85

Avatar ulomax
ulomax
14:16 30.10.2015.

potpisujem

BU
Bulaba
13:24 30.10.2015.

Reko sam Kreši da vas treba prebiti na mrtvo. Ako ste invalidi, treba vam oduzeti sve WC-e za invalide. Majke vam ga. Vaš Zoka

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
13:53 30.10.2015.

U boj u boj na narod svoj! Srušimo Zokia i njegov kukuriku kokošinjac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije