Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hrvat Berislav Ostojić papin osobni ispovjednik

Biskup Mile Bogović i ravnatelj za hrvatsku inozemnu pastvu susreli su se s tadašnjim nadbiskupom Bergogliom u Buenos Airesu
13. ožujka 2013. u 22:49 2 komentara 2 prikaza
papa (1)
Foto: Reuters/Pixsell

U povodu izbora novoga pape Franje ravnatelj za dušobrižništvo Hrvata katolika u inozemstvu fra Josip Bebić uputio je poruku misionarkama i misionarima koji djeluju u hrvatskoj inozemnoj pastvi:

– Radosna srca pozdravljam izbor novoga Pape, to više što smo ga, providnošću Božjom, potkraj prošle godine mons. Mile Bogović i ja imali prilike upoznati i družiti se s njime u njegovoj kardinalskoj rezidenciji u Buenos Airesu. Riječ je o divnom, toplom čovjeku kojemu je sve te godine u Buenos Airesu ispovjednik bio hrvatski franjevac fra Berislav Ostojić, pa mu je stanje u Hrvatskoj poznato – naglasio je Bebić, prenosi IKA.

– Na rastanku nam je poručio tada kako bi volio da hrvatski (nad)biskupi pošalju još više takvih divnih hrvatskih svećenika diljem svijeta sličnih ovima s kojima on godinama uspješno surađuje. Dijelim s vama radost zbog izbora novoga pape Franje i kličem: Blagoslovljen koji dolazi uime Gospodnje!.

Sve o izboru novog pape pratite na našem specijalu

Elipso

  • Avatar worldwizards
    worldwizards:

    a ovo "hrvat" ste stavili da se zna da nije kinez. jer da ste napisali "fra berislav ostojic" bez onoga "hrvat" mogli bi pomisliti da je neki kineez, u kini su berislavi ostojici naj cesca imena I prezimena

  • Avatar BetaBee
    BetaBee:

    Ostojić? Ajme, posvuda su :I