Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči proslave 5. kolovoza

Horvatinčić transparentom zahvalio braniteljima

varšavska, horvatinčić, transparent (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
31.07.2010.
u 15:12

Poduzetnik Horvatinčić ponovno šokira Zagrepčane. Postavio je transparent “Olujom do mira, hvala braniteljima!” i 50m duge zastave na svom gradilištu na Cvjetnom trgu. To je ideja radnika, zahvalni su braniteljima jer imaju posao, kaže.

Komentara 97

OB
-obrisani-
23:16 31.07.2010.

Sta serete srpski majmuni. Svaki Hrvat ima pravo biti ponosan na branitelje i drzavu koju su izborili, i to manifestirati javnosti. Ne jebe vas sto je to Horvatincic vec sto se spominje OLUJA!, samo vi kurvini sinovi nemate muda to spomenuti.

UJ
u je u mom srcu
07:37 01.08.2010.

nek čovjek zahvaljuje ima i kome a to što su vaši izgubili rat pa vi nemate kome zahvaljivat to je vaš problem

BR
BrankoH
21:39 31.07.2010.

Ne želim da mi ovakvi zahvaljuju! Nek negdje drugdje skuplja bodove, od mene ih neće dobiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije