Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SPAŠAVANJA

HGSS izvukao Nivu iz zaleđene Drave: 'A da je umjesto Lade tijelo klinca?'

hgss lada niva
Foto: HGSS
1/4
14.01.2017.
u 19:09

Ovo je još jedno upozorenje da je bilo kakva „zabava“ na zaleđenim površinama veoma opasna, poručuje HGSS

Nesvakidašnju akciju imali su jučer HGSS-ovci - izvlačenje Lade Nive iz zaleđene Drave. Nesreća se dogodila nekoliko dana nakon što je HGSS upozorio roditelje da je šetnja po zaleđenom jezeru "glupa i opasna".

Kako su danas izvijestili iz HGSS-a, Stanica Čakovec jučer je oko 13 sati zaprimila dojavu o potrebi izvlačenja osobnog vozila iz rijeke, a na teren je otišla ekipa od četiri spašavatelja koji su uz pomoć Land Rovera izvukli terenac iz vode.

- Izvlačenje su otežavali vremenski uvjeti, snijeg i led, ali unatoč tome i uz pomoć terenskih vozila izvučeno je vidno dosta oštećeno vozilo. Sreća je bila da nitko iz vozila nije bio ozlijeđen, a ovo je još jedno upozorenje da je bilo kakva „zabava“ na zaleđenim površinama veoma opasna - priopćio je HGSS.

 

Još oštriji HGSS-ovci su bili na Twitteru.

- Ono kad “zabava” nije zabavna a akteri “alanfordovski” stoje pored. A da je umjesto Lade tijelo klinca? - napisali su.

 

>> HGSS upozorava građane: Držite se ovih sigurnosnih smjernica na Sljemenu

>> HGSS objavio duhovito, ali vrlo ozbiljno upozorenje

Komentara 1

DU
Deleted user
08:45 15.01.2017.

Ovu vrstu zabave HGSS treba naplatiti po stvarnoj cijeni . Neka ekipa hrmba dvije godine da to plati pa neka se i dalje zabavljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije